2777
عنوان

همه خانوادم

397 بازدید | 31 پست

میگن برو معلم شو آیندت تضمین میشه

ولی من علاقه ندارم 

زور نمیکنن میگن هرچی دوس داری برو ولی میگن معلمی بهترینه بقیه رشته ها بازار کار نداره منم به مشاوره و روان علاقه دارم ولی میگن معلمی از همه بهتره فقط اینو میگن ولی من خوشم نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تربیت معلم رشته مشاوره برو 

من خودم تربیت معلم رشته ام مشاوره هست

آبجی قشنگم رها جونم ( @دختر_وفادار) عااااااشقتم خوشحالم که خدا تو رو بهم داد.💜😘❤️                     یه دونه ای برام عشق....😎

من از کارمندی و معلمی فراری بودم و تو نوجوونی واسم شغل مسخره ای بود که تو یه قالب قرار میگیری و به چندرغاز رضایت میدی و همیشه دوس داشتم واسه خودم کار کنم و مستقل باشم ولی الان اصلا از خودم راضی نیستم و حس میکنم همون معلمی و کارمندی به نفعم بوده

من بعنوان معلم میگم واقعا معلمی عشق و علاقه میخواد نه تنها معلمی تو فرض کن 8ساعت خوابی 8 ساعت سرکاری باید از مارت لذت ببری و دوستش داشته باشی که 8 ساعت بعدی بتونی به اطرافیانت انرژی بدی عشق بدی

اگه زور باشه اجبار باشه سخت باشه رو اخلاقت.  زندگیت و....  تاثیر میذاره

من از کارمندی و معلمی فراری بودم و تو نوجوونی واسم شغل مسخره ای بود که تو یه قالب قرار میگیری و به چ ...

وای دقیقا منم همینطوری فک میکنم اون چیزی ک دوس دارم کار کنم 

منم دوستم عاشق روانشناسی بود معلمی قبول شد الان ارشد روانشناسی کودکانو گرفته برای خودش دفتر زده کلاس های روانشناسی مخصوص کودکان میزاره مشاوره تربیت فرزند میده، توی دانشگاه هم تدریس می‌کنه و معلم ابتدایی پایه اول هم هست و همه ی اینارو از طریق معلمی به دست آورد چون هم علاقه داشت هم پشتوانه مالی تونست به اینجا برسه