این هدیه رو که نه میدونم دختر نه پسر و برام سالم نگهش دار لطفا من اصلا مراقب خودم نبودم من فکرشم نمیکردم اصلا اصلا... مادرم و گرفتی ازم و درست وقتی مادرم و گرفتی این هدیه رو جای اون بهم دادی یا حداقل من اینجوری فکر میکنم خدای مهربونم مراقب تو دلیم باش بچه ها امروز میرم دکتر برام دعا کنید جنینم سالم باشه من مادرم و یک ماه از دست دادم و تو همین یک ماه هم باردار شدم و اصلا نمیدونستم خیلی تحت فشار عصبی بودم و چند بار قرص های خواب خیلی قوی خوردم تو این مدت میترسم اون قرص ها اثر بدی گذاشته باشه من واقعا تو دنیا الان جز این موجودی که تو شکمم داره رشد میکنه کسی و ندارم برام دعا کنید🌹🙏
نگران نباش گلم تا قلب تشکیل نشده باشه قرص ها ضرری نداره
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
به سلامتی ان شاالله عزیزم.توکل بر خدا. ان شاالله سالم سالمه.برات صلوات فرستادم مامان خانم
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰