2777
2789

این هدیه رو که نه میدونم دختر نه پسر و برام سالم نگهش دار لطفا من اصلا مراقب خودم نبودم من فکرشم نمیکردم اصلا اصلا... مادرم و گرفتی ازم و درست وقتی مادرم و گرفتی این هدیه رو جای اون بهم دادی یا حداقل من اینجوری فکر میکنم خدای مهربونم مراقب تو دلیم باش بچه ها امروز میرم دکتر برام دعا کنید جنینم سالم باشه من مادرم و یک ماه از دست دادم و تو همین یک ماه هم باردار شدم و اصلا نمیدونستم خیلی تحت فشار عصبی بودم و چند بار قرص های خواب خیلی قوی خوردم تو این مدت میترسم اون قرص ها اثر بدی گذاشته باشه من واقعا تو دنیا الان جز این موجودی که تو شکمم داره رشد میکنه کسی و ندارم  برام دعا کنید🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خیر عزیزم خودشم داده خودشم مراقب تو دلیت بوده خوشگلم .. خدا مادرتون بیامرز 

تبریک میگم بارداریتون مادر مهربون 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

نگران نباش گلم تا قلب تشکیل نشده باشه قرص ها ضرری نداره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

انشالله صحیح و سلامت ۹ ماه دیگه بغلش کنی 

خدا مادر عزیزت رو بیامرزه جاش بهشت باشه🤍

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

الهی شکر.انشالله سالم باشه.خدا خودش داده نگران سلامتیش نباش.

حسم میگه دختره بچت.نمیدونم شایدم اشتباه بگم ولی یهویی این حسو کردم😃

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

به سلامتی  ان شاالله عزیزم.توکل بر خدا. ان شاالله سالم سالمه.برات صلوات فرستادم مامان خانم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

خدامادرتورحمت کنه💚

نگران نباش منم خالموکه ازدست دادم ،چندروزقبل ازچهلمش فهمیدم باردارم .توی اون مدت کلی قرص اعصاب ومعده وداروگیاهی خورده بودم .خداروشکرهیچی نشد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ای جانممممممم 😍 مبارک باشه..آن شاءالله به دلخوش این نه ماه بگذرونی به سلامتی فرشته خدا بغل کنی 🤱 

برای بقیه هم دعا کن عزیزم..

کتاب ریحانه بهشتی بخر بخون خیلی کمکت می‌کنه برای دوران بارداری 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰