2777
2789
عنوان

ازدواج

225 بازدید | 9 پست

سلام خوب هستید

من قراره ازدواج کنم و از خودم جهیزیه ندارم من پدرومادرم از هم جدا شدن و تحت پوشش بهزیستی هستم

مادرم میگه بهزیستی بخشی از جهیزیه رو میده

این حقیقت داره که بهزیستی جهیزیه میده؟اگه اره چقدر طول میکشه تا وسایل و بدن اصن شرایطش چیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاپیک قبلیت گفتی 18 سالته و پسری هم که میخوای باهاش ازدواج کنی اونم شرایط مالی درستی نداره

حالا با این شرایط گل و بلبلت واقعا ایه نازل شده 18 سالگی شوهر کنی اونم با پسر کم بضاعت ؟

پاشو برو قشنگ سر درس و کار قشنگ مستقل شی چندسال دیگه با درامد خودت و وامی که بعدا میگیری جهیزیه ابرومند برا خودت تهیه کنی

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

تاپیک قبلیت گفتی 18 سالته و پسری هم که میخوای باهاش ازدواج کنی اونم شرایط مالی درستی نداره حالا با ...

هعععع کاش ب این راحتیا ک تو میگفتی بود

خانوادمون همشون اطلاع دارن حتی دیگران اگ بخامم نمیشه ب هم بزنم خواستگاریو

تاپیک قبلیت گفتی 18 سالته و پسری هم که میخوای باهاش ازدواج کنی اونم شرایط مالی درستی نداره حالا با ...

شاید شرایط زندگیش جوریه که باید زودتر ازدواج کنه. 

ما از سختی های دیگران بی خبریم. 

شاید این پسر رو رد کرد. خواستگار خوب براش پیدا نشد. 

ادم میتونه با جهیزیه کمتر ازدواج کنه. 

پول جور میشه. ولی ممکنه همیشه پسر خوب پیدا نشه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

شاید شرایط زندگیش جوریه که باید زودتر ازدواج کنه.  ما از سختی های دیگران بی خبریم.  شاید ...

عه تویی عزیزم صبحت بخیر خوبی ؟

بحث جهیزیه نیست

اتفاقا شرایط زندگیش جوریه که باید الان تمرکزشو بزاره روی خودش نه 18 سن مناسبیه براش با توجه به شرایطش نه ازدواج با پسر عمه یا هرخانواده پدری به صلاحه وقتی که پدرمادر اسی ازهم جدا شدن نه پسره شرایطش به درد همسری کردن میخوره

هعععع کاش ب این راحتیا ک تو میگفتی بود خانوادمون همشون اطلاع دارن حتی دیگران اگ بخامم نمیشه ب هم ...

عزیزم هرچی که به صلاحته برات رخ بده ولی کاش صبر بیشتری میکردی 

اینکه خانواده ها اطلاع دارن که دلیل نمیشه طرف دوروز مونده به عروسیش عروسی رو بهم میزنه چه برسه دیگه اشنایی و عقد

عه تویی عزیزم صبحت بخیر خوبی ؟ بحث جهیزیه نیست اتفاقا شرایط زندگیش جوریه که باید الان تمرکزشو بزا ...

صبح به خیر. 

از کجا میدونی اون پسر بده؟ 

اگه اسی به نظرش این پسر بده، جواب رد بده. 

ولی بعضی افراد تو زندگیشون شرایطشون به قدری سخته که نمیتونند روی درس خوندن تمرکز کنند. تو همین نی نی سایت دیدم از این افراد که زندگیشون رو توضیح میدادند. ما جای کسی نیستیم که بتونیم قضاوت کنیم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز