2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

47 بازدید | 7 پست

بچه ها من شش ساله جایی کار می کنم. نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. همش تیکه تیکه پول می ده. حالا یه کار دیگه برام جور شده که حقوقش خیلی بهتره بیمه هم داره. ولی به کار قبلیم نگفتم که دیگه نمی خوام بیام. چون پول می خوام ازش و اگه برم ازونجا  نمی ده بهم. و بهش گفتم فعلا مامانم مریضه نمی تونم زیاد بیام. صبحها دو ساعت می رم سرکار قبلم. بعدش تا عصر می رم کار جدیدم. هی بهش می گم پولمو بده لازم دارم نمی ده هنوز حقوق مهرمو نداده. آبانم که داره تموم میشه. کارتم خالیه. چی کارش کنم. خسته کننده هست برام که دو جا کار کنم. یکی بگه چی کار کنم. چطوری پولمو بگیرم. امروزم گفتم تا پولمو ندی نمیام و نرفتم. ولی نداد. می گم نیاز دارم کارتم خالیه. مشکل دارم. ولی انگار نه انگار. 

بگو میرم شکایت میکنم مگه میشه کار کنی پول نده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اگ بابات یا داداش داری با هم‌برین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بگو مادرم مریض هست پول بهم بده کارتم خالیه فعلا

نیاز دارم

نیاز بود غیر مستقیم حرف اداره کار رو بزن

ولی غیر مستقیم

میدونی که میتونی شکایت کنی پس اعتماد بنفس داشته باش

اتفاقا امروز که نرفتی زنگ برن بگو حقوقمو میخوام

فردا هم رفتی بست برو بشین تو اتاقش

محکم باش به خودش بیاد

منم یه جا کار کردم سه ماه حقوقمو نداد

اون موقع نمیدونستم و اشتباه کردم حقوقمو نگرفتم

بی خیال باش تا کامروا باشی
بگو مادرم مریض هست پول بهم بده کارتم خالیه فعلا نیاز دارم نیاز بود غیر مستقیم حرف اداره کار رو بزن ...

صد بار گفتم کارتم خالیه. تو موقعیتی ام که پول می خوام. ولی هی گفت چشم می زنم. نزد. همش میگه ندارم. گفتم نذار حرمتتو بشکنم و شکایت کنم ازت.