2777
2789

جوک مثبت ۱۸ هم میشه گفت؟

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهانیه واستاده بوده دم مسجد، داشته خرما خیرات میكرده.

هركی رد میشده، یك خرما برمیداشته و یك صلوات میفرستاده.

بعد یك مدت، یك بابایی دست میكنه یك مشت خرما برمیداره،

اصفهانیه دستشو میگیره، میگه: هوووی! چه خبرس؟!

یك نفر آدم مردس، اتوبوس كه چپ نكردس  

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

اصفهانیه در حال مرگ بوده از زنش می پرسه محمد کجاست ؟

زنش میگه : همین جا کنارت نشسته .

میگه علی کجاست ؟ زنش میگه اونطرفت نشسته.

میگه حامد کجاست ؟ میگه اونم همین جاست.

یهو داد می زنه پس برای چی چراغ اون اتاق بی خودی روشنه ؟؟؟

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

اصفهانی داشت نوار روضه گو ش میداده می زنه آخرش ببینه شام میدن یا نه

جد پدریم اصفهانی خیال نکن خودت اصفونی هستی فقط

اصفهانیه با زنش میرن مكه ودر حال سنگ زدن به خانه شیطان بودند 

زنش سنگش تموم میشه به شوهرش میگه چكار كنم؟

اصفهانیه میگه نمیخواد دیگه سنگ مصرف کنی فحش بده

اصفهانیه داشت تو رودخونه ی زاینده رود غرق می شد.

هر چی بهش گفتند: دستت رو بده نجاتت بدیم این کارو نمی کرد.

یکی از آشناهای اون فرد که میدونست جریان چیه جلو رفت و گفت:

دادا دست منو بگیر نمی خواد دستت رو به من بدی