2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

217 بازدید | 12 پست

امشب گندترین شب زندگیم بود :)))

شاید این اخرین تاپیکم‌باشه چون دیگه نمیکشم و میخوام تموم کنم زندگیمو این باشه واسه یادگاری از من اینجا 

راستی فرانک اسم مستعارمههه اینم بدونید :))))

بعد از دو سال امشب مچ نامزدمو گرفتم که خیانت کرده و با دوست دختر قبلیش رابطه داره 

خدا از‌سرش نگذره باهم قهر کرده بودیم امشب واسم یه دست گل بزرگ خریده بود همونجا شک‌تو دلم بود همش گوشیش و چک کردم همه چیزو فهمیدم . 

پشیمون میشی کسافت پشیمون میشی مثل سگ هیچکس مثل من نمیشه برات … 

لعنت بهت لعنت به این زندگی‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر ی سگ میخوای خودکشی کنی

تو زیادی روی اون حساب کردی که اون رفته خیانت کرده

به خودت بها بده

برای خودت ارزش قائل باش

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

با مردنت,۴۰ روز سیاه میپوشه بعد می‌ره با دختره عشق می‌کنه دیدی چقد کثیفه؟؟ پس ذره ای ارزش نداره بخاطر یه لجن آدم خودشو بکشه تو برای خانواده برای موفق شدنت برای دیدن پشیمونیش برای رد کردنش باید قوی بمونی

بخاطر ی سگ میخوای خودکشی کنی تو زیادی روی اون حساب کردی که اون رفته خیانت کرده به خودت بها بده بر ...

این باره دومه که خیانت میبینم از کسی که میخواستم باهاش ازدواج کنم این دنیا به درد نمیخوره

این باره دومه که خیانت میبینم از کسی که میخواستم باهاش ازدواج کنم این دنیا به درد نمیخوره

کدوم پسر و مردی خیاانت نمیکنه همشون همینن اگه همه خودکشی میکردن الان ن زنی بود ن دختری 

نه

آره خودتو بکش واسه یه عوضی دشمن شاد کن. خیلی سخته خیلی تلخه اما هرکس یه بار زندگی میکنه. ارزش داره آخههه. مادر پاره تنش بچه اش میمیره دور از جون خودکشی نمیکنی. شما بعد دوسال فهمیدی طرف بی لیاقته جای اینکه خدارو شکر کنی با یه بچه نفهمیدی میخوای واسه یه آدم کثیف و نجس خودتو بکشی. اونم عشق کنه دو سال دیگه واسه دخترای دیگه بگه طرف عاشقم بود محلش ندادم کشت خودشو. بعد هم راحت زندگیشو کنه؟؟؟ پاشو برو مشاوره. به خودت بیا. به این فکر کن که خدا دوست داره و کنارته