2777
2789
عنوان

تکون های بچم خیلی بده...

152 بازدید | 17 پست

قشنگ زیر شکمم هست . هربار ک تکون میخوره دردم میگیره و حالم بد میشه. بنظرتون طبیعیه؟؟ سر بچه اولم اینجوری حس نمیکردم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم اینجوری بود بخصوص شبها موقع خواب الان 14ماهش برای خودش وروجکی شده نگران نباش ان شالله به سلامتی زایمان کنید🌹🌹🌹

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
دختر منم اینجوری بود بخصوص شبها موقع خواب الان 14ماهش برای خودش وروجکی شده نگران نباش ان شالله به سل ...

ای جانم .خدا حفظش کنه😍 ممنون عزیزم.

ای جانم .خدا حفظش کنه😍 ممنون عزیزم.

ممنون عزیزم همچنین گل‌های زندگی شمارو🌹🌹🌹

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
 نه تازه بچه چرخیده ‌ هفته ۳۷ هستم. خیلی درد دارم وقتی تکون می خوره. دقیقا همین الانم داره تکون ...

اهان بسلامتی عزیزم .ان شالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی. واسه من از حالا اینجوریه تکوناش😮‍💨