2821
2789
عنوان

درد شدید پریودی

149 بازدید | 13 پست

ی هفته پیش درد شدید داشتم گفتم میشم اما نشد الانم یهو درد شدید اومده سراغم ولی خبری نیست، سینه هامم به شدت سفت شده و دردناک اصلا سابقه نداشته اینجوری شم ، تجربه ای دارید؟ ماه قبل دکتر بودم و پاپ اسمیر دادم مشکلی نبود دوباره برم ؟ 

مامان دوتا گل پسر

موعد گذشته؟

بی بی چک بزن

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوری بودم از درد زمینو گاز میزدم

باردار بودم😐❤

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

منم اینجوری شدم دل درد شدید داشتم رفتم بیمارستان ازمایشو سونو اینا ازم گرفتن گفتن مشکلی نداری قبلش سه تا سرم زدم چهارتا مسکن خوب نشدم اخرش مورفین زدم گفتن اگه خوب نشدی باید بستری شی که الحمدلله اثر کرد من یه ضعف شدیدم گرفته بودم بنظرم برو چکاب کن حتما

منم اینجوری شدم دل درد شدید داشتم رفتم بیمارستان ازمایشو سونو اینا ازم گرفتن گفتن مشکلی نداری قبلش س ...

واقعا منم خیلی درد دارم  ، الان چکار کنم 😐

مامان دوتا گل پسر

من اینجوری بودم از درد زمینو گاز میزدم باردار بودم😐❤

😐😐😐واقعا ، کجات درد میکرد دقیقا، من ۱۸ ام میشم معمولا ولی نامنظم هم هست 🤦‍♀️🤦‍♀️

مامان دوتا گل پسر

😐😐😐واقعا ، کجات درد میکرد دقیقا، من ۱۸ ام میشم معمولا ولی نامنظم هم هست 🤦‍♀️🤦‍♀️

کمر  و دل درد پریودی 

چنبارم پد گذاشتم گفتم الانه بشم🤦‍♀️ ولی خبری نبود

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺