2777
2789
عنوان

بیاید🥲

102 بازدید | 13 پست

بعضیا در جریانن.من صد تومن وام گرفتم.گفتم مغازه لباس بچگونه بزنم کمک خرج شوهرم باشم.دیروز رفتم با خواهرشوهرم صحبت کردم گفتم بیام مغازه کنارتون بگیرم منم بچگونه بیارم.گف ن من دارم نمیشه ی چیز دیگ بزن.واقعا حالم خراب شد همینجوری موندم.توقع نداشتم...خواهرشوهرمم لباس بچگونه داره.اون محله پول پیش کمه واسه همین..فقط پیش اون میتونستم بگیرم 🥲🥲

شاید از حرف منم ناراحت بشی عزیزم ولی فکر کن برعکس بود

شما نمیگفتی ما مغازه بچه گانه داریم خواهرشوهرمم اومده بغل دست ما زده ؟

دوری و دوستی

یکی دو تا خیابون اون طرف تر یا این طرف تر اوکی کن

کنارشون بودن بعدا مشکل ساز میشد

شاید اصلا فروششون همینجوری ام بالا و پایین بشه ها ولی تگر اونجا میرفتی میشد تقصیر شما

به نظرم رک حرفشو زده بنده خدا .حداقل حرف و خدیث و دسیسه چینی نکرده 🫢

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

شاید از حرف منم ناراحت بشی عزیزم ولی فکر کن برعکس بود شما نمیگفتی ما مغازه بچه گانه داریم خواهرشوهر ...

اخه مغازه اونجا همش خالین.ب این فک نکرده شاید یکی دیک بیاد بگیره؟راضی بود بقیه سود کنن اما من ن‌‌‌....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مغازه اونجا همش خالین.ب این فک نکرده شاید یکی دیک بیاد بگیره؟راضی بود بقیه سود کنن اما من ن‌‌‌.. ...

عزیزم مغازه ها خالی هستن ! بچه گانه فروشی که هست اونم خواهرشوهرت ! شما فکر کن بغل بغالی کسی بری باز بغالی بزنس

تازه اون چون اونجا سابقه داره فروش خودت میاد پایین

نمیشه که توی یه محیط نوپا شما بری از یه مغازه چندتا بزنی

مثلا خیابون بهار بود یا راسته بچه گانه فروشی بازار مگیفتم اره اونجا ثابت شده اس هرکسی فروش داره! محلی ک شما میگی فرق داره

چیز دیگه بزن شما

نمیشه یکم محل و این طرف و اون طرف کن

خب اون بدبختم داره نون درمیاره

غریبه بیاد مغازه بزنه زورش نمیرسه ، نمیتونه بگه

به شما خب میتونه بگه آشناشی

خودتو بزار جای اون از چشم اون ببین عزیزدل

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

نمیدونم شاید ولی بخدا من خیلی چشمو دل سیرم اصن خوشحالم میشدم

از روزیش ترسیده

بخیل بوده

فکر فرداش بوده

هرچی از دلش گذشته حداقل رک گفته .خودتو درگیر نکن

ببخش و بگذر

یه جای دیگه پیدا کن که از اونم موفق تر بشی اصلا 

اخه مغازه اونجا همش خالین.ب این فک نکرده شاید یکی دیک بیاد بگیره؟راضی بود بقیه سود کنن اما من ن‌‌‌.. ...

بحث این نیست خب شمام میخوای لباس بچه گانه ببری بفروشی

یه چیز دیگه راه بنداز

اخی هی میگفت خوبه منم خاستم بزنم ک کمکی ب شوهرم کرده باشم.ولی حق با شماس

یه جای دیگه

یا کار دیگه بزن

انشالله انقدر موفق بشی و برکت بیاد برات که بگی خوب شد اصلا خیر توی این بود