2777
2789
عنوان

من خوشگلم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 27 پست

خوشگلی جانم فقط کافیه با رسیدگی ب خودت شادابیتو بدست بیاری بازم❤ موفق باشی قشنگم

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم عکس نمیخام بزارم که سوالم بود

خب میتونی برای شادابی پوستت اول موهای صورتت رو اصلاح کنی بعد پاکسازی کنی بعدش روتین پوستیت رو شروع کنی...مثلا لایه برداری...اسکراب...آبرسان...ضد آفتاب...من امشب ماسک ماست رو شروع کردم

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
نمیزارع خواهر ،تصورش کن 

بنظرم خوشگله😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

امروز ی تاپیک جالبی خوندم 

خانومه میگفت که دو سه هفتس شبا پماد زینک اکساید میزنه و صبا با ژل شست و شو صورتشو میشوره

میگفت جوشام همشون داره محو میشه 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

میخوای هی تاپیک نزنی یه جا وایسی محض رضای خدا 😂

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

امضات♥️

❤😍