2777
2789
عنوان

چطور زیبا شم؟

166 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان اول بگم که تو سن بلوغ و ۱۷ سالمه 

بنا به مسعل من یک سال دو شیفت سرکار میرفتم و وضعیت صورتم افتضاح شده به علت شب بیداری زیر چشمام گود شده و میلیا داره صورتمم کدر هست شاداب نیستم اصلا

نماز هم نمیخونم برای ارامشم منظورم اینه هیچ وقتی نداشتم اما الان کاملا وقتم آزاده میشه بگید چکار کنم که صورتم و زیر چشمم خوب شه و حالم خوب شه شاداب باشم؟؟میشه لطفا دریغ نکنید:))بگید 

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاکسازی پوست اونم جای خوب

پاک‌سازی فکر میکنم برا سنم خوب نباشه هنوز

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
اب زياد بخور و ماهى يكبار فشيال جاى خوب برو + روتين روزانه

ممنونم عزیزم مرسی

استراحت. تغذیه مناسب (مخصوصا سرخ کردنی خیلی کم بخور ) و مصرف مداوم آب و میوه و سبزی. ماسک های طبیعی به صورتت بزن

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
استراحت. تغذیه مناسب (مخصوصا سرخ کردنی خیلی کم بخور ) و مصرف مداوم آب و میوه و سبزی. ماسک های طبیعی ...

ممنونم عزیزم مرسی چشم

ممنونم عزیزم مرسی چشم

زنده باشی عزیزم 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
اول برو یه  فیشنال صورت حالت بیاد سر جاش بعد برا زیر چشات اگه لازم بود فیلر بزن و از یه دور چشم ...

آخه فک میکنم برا زیر چشم کرم زود باشه برام نمیدونم

ممنون عزیزم