2777
2789
عنوان

ازدواج

252 بازدید | 22 پست

سلاممم من قراره واسم خواستگار بیاد و اون شخص پسرعممه ما حدود یک ساله باهمیم

و خب تصمیم گرفتن بیان خواستگاری

پسرعمم میگه فعلا خونه ی ما موقتی زندگی کنیم تا وسایل اوکی بشه بریم خونه اجاره کنیم :(میگه دوس دارم خانومم پیشم باشع

و یه اتاق دارن بالاسر خونشون حموم دستشویی نداره اما میگه اونجارو خالی میکنم فعلا بالا بمونیم یعنی در حد ناهار و شام بیام پایین

منم دوستشش دارم نمیخام از دستش بدم ولی از حرف مامانش و خانوادش میترسم از زندگی با مامانش

هرچیم بهش میگم ک من با مامانت نمیتونم میگه اگر کسی بهت گف بالاچشمت ابرو من جوابشو میدم و میگه اگه بسازی باهام قول میدم زود خونه اجاره کنیم

چیکارکنم به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط بخاطر خونه و زندگی داشتن و راحت زندگی کردن و مستقل بودن

قبول کردم با یه پسر ۱۲ سال بزرگتر که یکمم سختگیره نسبت ب پوششم زندگی کنم 

و درست ترین کاری بوده ک کردم 

هیجی ب مستقل و راحت بودن نمیشه

هیچ

من بودم قبول نمیکردم
انقدر هستن ادمایی که قرار بود 6ماه نهایتا 1 سال تو این وضعیت بمونن اما الان دارن بچه دومشون هم خونه مادرشوهرشون بزرگ میکنن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
جددددی؟؟ شوخی میکنییی

والا بخدا اونم میگه یه سال یا شایدم بیشتر با خانوادم بمونیم دوست دارم خانومم پیش خانوادم باشه بعدش خوته بگیریم البته ما هنوز خانواده ها خبر ندارن از رابطمون

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙

منم شوهرم خونه خریده بود گفت یک سال دیگه آماده میشه 

همین شرایط شما رو داشتم تازه دو تا خواب و حال و حمام و دستشویی دارم فقط آشپزخونه ندارم و برا غذا با اونا هستم 

تو این یک سال روانی شدم روانی فکر نکنی خیلی بدن یا شوهرم بد 

شرایط زندگی اینطوری افتضاح افتضاح 

به حدی که آرامبخش میخورم 

اگه این کار رو کنی بزرگترین اشتباه زندگیت هست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز