2777
2789
عنوان

آندومتریوز و تنبلی تخمدان

1231 بازدید | 59 پست

سلام دوستان

همونجور که گفتم هم آندومتریوزم و هم تنبلی تخمدان دارم.راستش یه مدتیه برای رفع کیست زیر نظر دکتر طب سنتی زاج استفاده کردم و امروز روز4پریودی هست 

دستشویی که رفتم، این کیستا کنده شده و رودی واژن گیر کردن و هر کار میکنم خارج نمیشن.. 

راستش نگران هستم و نمیدونم چیکار کنم

عزیزم کیستا کنده نمی شه برا منم پیش اومد. فقط کوچیک تر شده. خودت رو با آبگرم بشور اونا خارج بشه. تو تاپیکام است چیکار کردم منم با مدیریت تغذیه و ورزش  از دستش خلاص شدم. الان دو تا بچه دارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با آبگرم شستم کنده نمیشه تا تاجایی که می‌شد انگشت انداختم تمیز کردم ولی پر بود.. مثل دستمال کاغذی که مثلا20، 30تابهم پیچیده باشی و خیس کنی از 6م جدانمیشن،این شکلیه 

گلوتن رو حذف کن دراز نشست برو ال دی هم بخورحتما جمع می شه. 

آره راهکارتو خوندم دیگه میخوام رعایت بکنم 

ال دی دو ماه خوردم بررگتر شد 

فعلا دارم وروژست میخورم ۴. ۵ ماهم 

هست اصلا 

پریود

نشدم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
شما متاهلی؟ چجوری زاج  استفاده کردی؟

بله

بهم گفتن که زاج اندازه یه لپه بین دوتا پریودی به مدت14شب که یه شب درمیان بشه7شب واژینال کردم 

حالا اصلا من به شما توصیه نمیکنم.. چون زیر نظر دکتر طب سنتی باشی و اون تشخیص بده بهتره