2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هعی توی کشور های حوزه خلیج فارس هم یارانه توزیع میشه بین مردم تو کشور ما هم یارانه توزیع میشه با هزار مشکل و هنوز واسه بعضی از مردم واریز نشده حیف که چیزی نمیشه گفت 🤐 این حق مردم کشورم نیست 💔

بله

با اجازه اسی من سوالی داشتم در مورد یارانه.

هر ماه نفری ۳۰۰ واریز میشد و ما دونفریم و ششصدتومن واریز میکردن . این ماه شوهرم رفته بود کالا برگ گرفته بود و الان ب جای ششصد ، کلا ۲۰۷ تومن واریز کردن ، آخه چرا ؟ مگه نباید تازه ۱۲۰ تومن هم بیشتر بریزن واسه کسایی که کالابرگ میگیرن؟

آقا نیاد تاپیکام
هعی توی کشور های حوزه خلیج فارس هم یارانه توزیع میشه بین مردم تو کشور ما هم یارانه توزیع میشه با هزا ...

هر ماه نفری ۳۰۰ واریز میشد و ما دونفریم و ششصدتومن واریز میکردن . این ماه شوهرم رفته بود کالا برگ گرفته بود و الان ب جای ششصد ، کلا ۲۰۷ تومن واریز کردن ، آخه چرا ؟ مگه نباید تازه ۱۲۰ تومن هم بیشتر بریزن واسه کسایی که کالابرگ میگیرن؟

آقا نیاد تاپیکام
رفاه که نشده هنوز😏

هر ماه نفری ۳۰۰ واریز میشد و ما دونفریم و ششصدتومن واریز میکردن . این ماه شوهرم رفته بود کالا برگ گرفته بود و الان ب جای ششصد ، کلا ۲۰۷ تومن واریز کردن ، آخه چرا ؟ مگه نباید تازه ۱۲۰ تومن هم بیشتر بریزن واسه کسایی که کالابرگ میگیرن؟

آقا نیاد تاپیکام
بله

آقا نیاد تاپیکام
با اجازه اسی من سوالی داشتم در مورد یارانه. هر ماه نفری ۳۰۰ واریز میشد و ما دونفریم و ششصدتومن وا ...

عزیزم من اطلاع ندارم درمورد کالا برگ ولی دوستم امروز میگفت ما ۹۰۰ یارانه میگیریم  کالا برگمون ۱۲۰۰ بود  بیشتر میریزن  ماه قبلی بیشتر خرید نکرده بودین؟

خدایا شکرت
با اجازه اسی من سوالی داشتم در مورد یارانه. هر ماه نفری ۳۰۰ واریز میشد و ما دونفریم و ششصدتومن وا ...

خخب کم کردن دیگه حتمان شوهر منم این ماه مرغ گرفته بود نمیدونم چقد کم کنن

2790
2823
2791
2779
2792