2777
2789
عنوان

از وجهه خوب ازدواج بگین💑

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 56 پست
میشه بپزسم چندسالکی ازدواج کردین با هم و اینکه رابطتون کات شدن داشت؟خانواده همسرتون هیچ مخالفتی نداش ...

۲۳ سالم بود ازدواج کردیم

همسرم ۹ سال ازم بزرگتره من کلا با پسرای سن پایین آبم تو یه جوب نمیرفت هیچوقت بچه بازی درمیاوردن

رابطمون کات نداشت که از هم بی خبر باشیم دلخورم میشدیم نهایتش چند ساعت حرف نمیزدیم

خانواده همسرم مخالف بودن ولی همسرم راضیشون کرد

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ببین مونده طرفت چطور باشه من و شوهرم عاشقانه ازدواج کردیم ولی خیلی زندگیمون بالا پایین داشت اما خب خ ...

اخییی🥺🥺

یکم باهاش سرسنگین شو تا بفهمه دنیا دست کیه

مردا ناز زنایی که دلخوریشون طولانی میشه و کلا زود دلخور میشنو بیشتر میکشن

با نیم ست هم وا نده🤪

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردی کلی عشق و حال کردم هرغلطی خواستم کردم الانم 7 ساله متاهلم...  بازم متاهلی و انتخواب م ...

خوشبحالت😕😂من هیچ غلطی نمیکنم تو مجردی ولی باز دلم نمیخواد ازدواج کنم چرا؟

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
اگر توی سایت وجهه های بد زیاد میشنوی برای اینه که وجه های خوب عادیه و نمیان تعریف کنن . 

کاش یکم زیبایی و قشنگیو رواج بدن

تاحالا اصلا نشده بیان یه رفتارای خوب رو تعریف کنن

همش گله و شکایت😕💔

قشنگ ترش اینه که منو تو خیابون دیده عاشقم شده تعقیبم کرده تا جلو درمون بعد اومده خاستگاری قبلش نه ا ...

عزیزم

چقد باحال😃

منم میخام😂😂😂پاااایدار بمونین

کاش یکم زیبایی و قشنگیو رواج بدن تاحالا اصلا نشده بیان یه رفتارای خوب رو تعریف کنن همش گله و شکایت ...

زنها رفتارهای خوبِ شوهرشون رو وظیفه ای میدونن  فاقد ارزش بیان  ولی کوچکترین رفتار بدش رو جنایتی میدونن مستوجب شدیدترین تنبیه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

زنها رفتارهای خوبِ شوهرشون رو وظیفه ای میدونن  فاقد ارزش بیان  ولی کوچکترین رفتار بدش رو ج ...

دقیقا😕یکم رو خودشون کار نمیکنن

شاید مشکل از خودشون باشه

اخییی🥺🥺 یکم باهاش سرسنگین شو تا بفهمه دنیا دست کیه مردا ناز زنایی که دلخوریشون طولانی میشه و کلا ...

متاسفانه من کینه ای نیستم و زود فراموش میکنم و از دعوا و قهر بعدش که سکوت میشه و جو خونه سنگین گیشه  رو نمیتونم تحمل کنم و این خوب نیس زود بخشیدن 

متاسفانه من کینه ای نیستم و زود فراموش میکنم و از دعوا و قهر بعدش که سکوت میشه و جو خونه سنگین گیشه ...

باهاش حرف بزن ولی سر سنگین باش

ازدواج خیلی اتفاق قشنگی.

امیدوارم یه شوهر گل و بلبل و رمانتیک نصیب همه مجرد ها.

شوهر خوب یه رفیق همیشگی و بی منته که میشه باهاش مثله بچه ها رفتار کرد یا اینکه خودت پیشش بچه بشی یا مثل دو تا هم بازی باهم بازی کنین.

همسر منو میزاشت رو شونه هاش و دور خونه می چرخوندم.

خیلی خوبه که همیشه یه نفرو داری که شبا تو آغوشش چشماتو ببندی و بعضی وقت ها که حوصلت نمیکشه خونه رو برات مرتب کنه و جارو بزنه😊

شیطنت های توی حموم و +۱۸ که یه دیگه نگم براتون.

حتی وقتی دعوا میکنیم و بعدش میاد منت کشی و بغلت میکنه خیلی خوبه یه جورایی دعوا حس آرامش آغوش بعدش رو چند برابر میکنه.

ازدواج خیلی اتفاق قشنگی. امیدوارم یه شوهر گل و بلبل و رمانتیک نصیب همه مجرد ها. شوهر خوب یه رفیق ه ...

اینجوری میگین دلم ازدواج میخواد که😂😂شبا موقع خواب من نباید کسی بچسبه بهم باید دو متر فاصله داشته باشم با بقیه🤣🤣

خوشبخت بشین جانم

خیلی باحالین😁