2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

57 بازدید | 13 پست

بچه ها من شش ساله جایی کار می کنم. نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. همش تیکه تیکه پول می ده. حالا یه کار دیگه برام جور شده که حقوقش خیلی بهتره بیمه هم داره. ولی به کار قبلیم نگفتم که دیگه نمی خوام بیام. چون پول می خوام ازش و اگه برم ازونجا  نمی ده بهم. و بهش گفتم فعلا مامانم مریضه نمی تونم زیاد بیام. صبحها دو ساعت می رم سرکار قبلم. بعدش تا عصر می رم کار جدیدم. هی بهش می گم پولمو بده لازم دارم نمی ده هنوز مهرمو نداده. کارتم خالیه. چی کارش کنم. خسته کننده هست برام که دو جا کار کنم. یکی بگه چی کار کنم. چطوری پولمو بگیرم. امروزم گفتم تا پولمو ندی نمیام و نرفتم. ولی نداد. می گم نیاز دارم کارتم خالیه. ولی انگار نه انگار. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای بابا  مگه قرار داد ندارین ؟  دیگه ولش کن و برو سر کار جدید و این دفعه قرار داد بنویس ...

نه ندارم. شیش سال پیش یه قرارداد نوشتم. دیگه ننوشتیم. وا. هفت هشت تومن میخام ازش

نه ندارم. شیش سال پیش یه قرارداد نوشتم. دیگه ننوشتیم. وا. هفت هشت تومن میخام ازش

این آدمی که داری می گی ، آدم درستی نیست و پولت رو نمیده ، هر چی زودتر کار جدیدت رو شروع کنی بهتره 

قرار دادت رو چک کن بندی در مورد عدم پرداخت حقوق نداره که بشه باهاش تهدیدش کرد ؟ 

من که میگم خسیس نمیده برو کار جدیدت وقتت نزار پا این یکی

حالا فعلا داغه. چند روز دیگه می دونم زنگ می زنه که بیا. چون هیچ کس مثل من آن تایم نیست. اون موقع نوبت منه که جواب ندم. 

خیلیا هستن اینجوری میکنن نمدونم شاید شرایط مالی اونم خوب نیس همه جوانب در نظر بگیر

نه بابا. ماشینش میلیاردیه. واسه سگش شامپو مخصوص می خره. چند تا دفتر داره. چس ناله هاش فقط برای ماست. زندگی لاکچری داره