2777
2789
عنوان

عقرب عاشق

1479 بازدید | 18 پست

کیا قسمت آخرو دیدن؟

یه جاش چرت بود که آبان پیر شده بود اما بچش نوزاد بود، فکر کنم چون بچه عقرب بود پیر نمیشد، خب حداقل بزرگ میشد

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

کلا دنبالش نکردم و سلیقم نبود 

واقعا سریال عجیبی بود 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم الان خیلی تو ذوقم خورد زوجای فرعی سریال اگه بمیرن اشکال نداره ولی زوج اصلی نباید بمیرن 

درمورد آبان هم بگم پیر شده بود چون یه بچه عقرب به دنیا آورده بود اگه توایلایت و دیده باشین وقتی بچه خون آشام ب دنیا میاره هم خیلی لاغر و استخونی میشه هم میمیره 

کلا تو این فیلما انسانی بخوان موجودات فرازمینی به دنیا بیارن یا پیر میشن یا میمیرن یا فلج میشن کلا قانون نانوشته همه این فیلماست

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فقط اینکه قسمت آخر نبود 

بود؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه رو میدزدن باید ادامه دار باشه

هوففف من فقط بخاطر بهداد نگا میکردم خوشم میومد ازش

اخرش چرا اینقددددددد چرت بودد واااا 😐

من نفهمیدم ابان چرا پیر شد ؟!!!!! 😐😐😐😐

بچه همون کوچک موند ابان پیر شد

اخرش چرا کشته شدن بهداد و ابان بچشونم اون فضایا بردن

مگه اکسیون از بین نرف؟ 

پس اونا کی بودن

اه خیلی خیلی مزخرف بود خیلی😒😒😒😒

۲۰ قسمت بود قسمت اخر بود فقط اینکه چرا اخرش کشته شدن 😐😐 مگ اکسیون رو از بین نرف؟  پ ...

من از روبیکا میبینم ننوشته بود قسمت آخر 

گفتم لابد ادامه داره بچه هه رو میبرن بزرگ میشه و انتقام میگیره 🤣

آکسیون و که کشتن ولی دونفر فرار کردن یکی اون دکتره ک سلول‌های مغز آکسیون و بازیابی کرد یکی اون زنه ک تا آکسیون برگرده سفینه رو اداره میکرد حتما اونا رفتن آبان و پولاریس و کشتن

خیلی چرت و عجله ای تموم شد🗿🚬

هوففف من فقط بخاطر بهداد نگا میکردم خوشم میومد ازش اخرش چرا اینقددددددد چرت بودد واااا 😐 من ...

همه بخاطر بهداد نگاه میکردن 🤣🤣🤣 

خوب بودا آخرش گند خورد 

بعد بزن بزناشون خیلی چرت بود درست حسابی دعوا و کتک کاری نمیکردن انگار ی بچه ب اون یکی گفته بی ادب اون یکی ب این میگه آینه🙄🙄🤣 

البته خب اسلام دست و بالشون و بسته بود یکم طفلکارو

درمورد اینکه چرا آبان پیر شده دوتا پست بالا گفتن 

البته این فقط نظر من با توجه ب فیلمای این مدلی هالیوود🤣

من دیدم الان خیلی تو ذوقم خورد زوجای فرعی سریال اگه بمیرن اشکال نداره ولی زوج اصلی نباید بمیرن  ...

اه نمیدونستم 

فکر کردم ربط به زمان و اینا داره 

که اینطورررر....

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
من از روبیکا میبینم ننوشته بود قسمت آخر  گفتم لابد ادامه داره بچه هه رو میبرن بزرگ میشه و انتق ...

ارع کار اونا بود

دقیقااا خیلی چرت و مزخرف تموم شد 

نه تو تل زده بود قسمت ۲۰ پایانی.

همه بخاطر بهداد نگاه میکردن 🤣🤣🤣  خوب بودا آخرش گند خورد  بعد بزن بزناشون خیلی چرت بود ...

ارع بهداد خیلی کراشع عشقه عشق😍😂

تو ملکه گدایانم خیلی خوبه البرز 

نمیدونم دگ 

در کل درگیر تموم شد😐😑

ارع بهداد خیلی کراشع عشقه عشق😍😂 تو ملکه گدایانم خیلی خوبه البرز  نمیدونم دگ  ...

اره منم ازش خوشم میاد 🤣

ملکه گدایانم ب عشق اون میدیدم البته نصفه ولش کردم بخاطر کنکور