2821
2789
عنوان

جهیزیه عروس

277 بازدید | 25 پست

بچها من خونواده میخوان برا جهیزیه هم چرخ خیاطی بگیرن 

در واقع پولشو بدن خودم بگیرم ولی من واقعا احتیاجم نمیشه 

چون خیاطی نمیکنم حتی بلد نیستم به نظرتون پولشو  برم ی انگشتر برا خودم بخرم عیب داره ؟

یا ی النگو 

بعد ب نظرتون بگم ب فامیل شوهرم ک این کارو کردم؟

ایده خوبیه ولی فکر نکنم نیاز باشه بهشون بگی فقط به همسرت بگو 

کاراگاه های نی نی سایت که جز فضولی کاری ندارید😬😁 هزار بار گفتم کاربرییییییی برای من نبوده تازه امروز ۱۴۰۲/۷/۱۳ توسط خالم به من داده شده وقتی میگم تازه عضو شدم در جا نگید ۹۹😬😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره بهترین کاره 

پنج ساله کنار داره خاک میخوره مال من

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

النگو بخر بده مامانت پا تختی یا پا گشا بهت بده

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
وقتی بچه داربشی خیلی لازمت میشه  بذاربگیرن فردا همون شوهرت بهت طعنه میزنه

شوهرم اینجوری نیست خودم بیشتر بخاطر جاگیریش میگم 

و اینکه اصلا بلد نیستم

فقط میدونم لازم نیست برای کارهاتون به کسی توضیح بدید. چون باعث می شید اونا همیشه ازتون توضیح بخوان. ...

اون که صد درصد ولی ب نظرت نمیگن دختره چرخ خیاطی نداشت؟

بعدا نمیگن دختره چرخ خیاطی نداشت؟

میگم که به همسرت بگو که گفتن اون بگه من میدونستم بعدم به نظرم چرخ خیاطی برای جهزیه های قدیمی مثلا ۲۰ سال پیش دیگه فوقش ۱۰.۱۲ سال پیش کاربردی بود یا اینکه مثلا الان خوده عروس خانوم خیاطی بلد باشه بدرد میخوره 

کاراگاه های نی نی سایت که جز فضولی کاری ندارید😬😁 هزار بار گفتم کاربرییییییی برای من نبوده تازه امروز ۱۴۰۲/۷/۱۳ توسط خالم به من داده شده وقتی میگم تازه عضو شدم در جا نگید ۹۹😬😐
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792