2777
2789
عنوان

مامانم گیر میده..

136 بازدید | 5 پست

میگه برید مشاوره 

میگه اگه بچه دار بشید زندگیتون بدتر از این میشه 

من و شوهرم هفته ای دو سه بار بحث میکنیم وقتایی ک تو خونه خودمونیم این بحث سریع خاتمه پیدا میکنه ینی زود از دل هم درمیاریم ولی اگه جایی بریم ک بمونیم (مثل خونه مامانم هر ۱۰ روز میرم ۲ روز میمونم یا مسافرت مثلا ) و اون موقع قبلش مشکلی پیش اومده باشه اونجا نمیتونیم راحت باشیم و از دل هم دربیاریم و یکوچولو سرسنگین میمونیم و اطرافیان (فضول 😑 من جمله مادرم ممکنه بو ببرن)

مامانم یکی بخاطر این میگه برید مشاور یکی میگه زیاد ب هم محبت نشون نمیدید خیلی در طول روز به هم زنگ نمیزنید درحالی ک ما همو دوسداریم و ابراز هم میکنیم اما یکم تو ابراز به شکل مثلا زنگ زدن و کلامی سردیم جلو بقیه هم ک رومون نمیشه همدیگه رو بغل کنیم و به هم محبت کنیم و اینا 

بنظرتون حرفای مادرم درسته ما مشکل داریم؟! باید حتما بریم مشاور ؟:| 

بنظرم بد نیست علاقه تون رو وقتی تنهایید ابراز کنید

ولی اینکه زیاد بحث و دعوا می کنید باید حلش کنید و اونارو کم کنید بنظرم اول بحث هاتون رو کم کنید و به حداقل برسونید و اگه دیدین همه چی اوکیه بعد بچه بیارین 

بهرحال خودتون میدونید من از زندگی شما اطلاع ندارم

بنظرم بد نیست علاقه تون رو وقتی تنهایید ابراز کنید ولی اینکه زیاد بحث و دعوا می کنید باید حلش کنید ...

دو سه بار در هقته زیاده؟ بحث جدی نیست ها بحث و حرف عادی بعدشم اکثرا زود اشتی میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم درمورد روابط با همسر و محبت کردن و مخصوصا اختلافات و مشکلات اصلا نباید با کسی مخصوصا خانواده صحبت کرد 

نمیدونن همه چیزو و نظر میدن 

ملاک خودتونید 

شرایطشو دارین؟ بچه ای باشه میتونید محیط آرومی به وجود بیارید؟ 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
به نظرم درمورد روابط با همسر و محبت کردن و مخصوصا اختلافات و مشکلات اصلا نباید با کسی مخصوصا خانواده ...

نمیتونم تضمین کنم محیط اروم رو ، فعلا هم قصد بچه دار شدن ندارم ، اما مامانم میگه شرایطتتون فلانه الان با توصیفاتی ک من گفتم واقعا در زنرگی ما مشکلی هست ک نیاز به مشاور باشه !

؟