najvaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 349 عنوان دل چرا میگیره 83 بازدید | 12 پست یه وقتایی دلم می گیره و بی دلیل احساس ناراحتی می کنم فن پیج سریال چینی. 1402/08/22 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدای_او عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1163 چون اسیره اسمم شیدا نیست (: عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیدای منه و میپرسته منو💜
هوراسآ عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 3716 ارهمنم همش دلم میگیره موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
najvaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 349 چون اسیره اسیره چیه من والا متاهل شدم امسال غلط کرده اسیره فن پیج سریال چینی.
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44991 کار دل همینه پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5337 والا من تو تایم شکست عشقیم اینجوری بود چارشنبه فقط خفه کردنه اونم با کار یعنی کل روز انقد برنامه داشته باشی که برا فکرو خیال چیزی نمونه من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
najvaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 349 کار دل همینه رآه کارش چیه اخه من با گریه هم آروم نمیشم بعضی وقتا دلیل هم نداره ناراحتم یه عالمه فن پیج سریال چینی.
najvaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 349 والا من تو تایم شکست عشقیم اینجوری بود چارشنبه فقط خفه کردنه اونم با کار یعنی کل روز انقد برن ... والا الان من تو فاز شکست عشقی نیستم خداروشکر🥰 فن پیج سریال چینی.
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5337 والا الان من تو فاز شکست عشقی نیستم خداروشکر🥰 تو هر چیزی جوابه شکست تحصیلی افسردگی دلمردگی مادرم افسرده میشه یه خونه تکونی اساسی میکنه تابستون باشه شیشه مربا درست میکنه زمستون باشه ترشی سنش بالا نبود بافتنی میبافت علاج هر چیزی مشغولیته همچی از فکر زیاده من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
najvaye_abii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 349 تو هر چیزی جوابه شکست تحصیلی افسردگی دلمردگی مادرم افسرده میشه یه خونه تکونی اساسی میکنه ت ... پس منم برم یه چیزی ببافم فن پیج سریال چینی.
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5337 پس منم برم یه چیزی ببافم اره هرجوری شده خودتو مشغول کن فکر خیال گاهی سمه من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا