2777
2789
عنوان

رمز گوشی شوهر

350 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

شوهرم رمز گوشیش رو بهم نمیگه ، اوایل میگفت منم گاهی گوشیش رو چک میکردم  ولی حدود سه ساله رمزش رو نمیگه ، میگه تو میری سر گوشیم . بهش شک دارم

چجوری بفهمم چه خبره

شک زندگی رو نابود میکنه نکن اینکارو با خودت نزار شک کل روحتو تسخیر کنه اگر اتفاقی باشه خدا خودش رو میکنه این کارو نکن

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همینکه نمیده به شک انداخته تو رو

طبیعی هم هست

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

کاری  نداره  صفحه  گوشیش  رو با مایع  ظرفشویی  

خیلی خیلی کم بزن  ، پاک کن . 

سر یه فرصت تو صفحه  تاریکش  رمز یا الگو و بردار

فکر کنم  با چسب تحریری  هم  میشد ولی درست یادم  نیست تو نت سرچ کن 

.

منم قبلا داشتم رمزش و بعد ی اتفاقی افتاد(منظورم خیانت نیست)دیگه رمزش و عوض کرد😏 چرااااا چون خواهرا خراب خدانشناسشون ک الهی همون نمازا مادرشون بزنه ب کمرشون ب حق علی پیام میدن‌ تو گوشش بر علیه من میخونن

بچه ها گوشی حریم شخصی بین زنو شوهر نیست اصلا نباید هیچ زن یا مردی اینو از زنش پنهان کنه اگه کسی رمزشو به همسرش نگه صد در صد داره خیانت میکنه و پنهان کاری هایی داره شک نکنین از قدیم گفتن اونی که حسابش پاکه از محاسبه چه باکه ولی ممکنه گوشیه دیگه ای هم داشته باشن که اون قضیه اش جداست ولی در کل زنا حسشون خیلی قویه و جرعی نگر هستن اگه مردی ریگی به کفشش باشه میتونن بفهمن 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من گوشیم رمز نداره

گوشی همسرمم رمزشو بلدم

ولی در کل زن و شوهر چیزی از هم پنهون ندارن

شاید هم اصلا شکت بیخود باشه فقط به دلیل اینکه رمزشو نداری حساس شدی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
حالا خیانت هم نه   ولی ۱۰۰در۱۰۰  پنهان کاری  داره .

پنهان کاری  هم یه جور خیانته خیانت که فقط جنسی نیست

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝