2821
2789
عنوان

تصادف کردم🫠

483 بازدید | 40 پست

تازه دو روز پیش گواهینامم اومد، دیشب ب شوهرم گفتم بده من بشینم روون بشم گف باشه نشستم نمیدونم چیشد ک رفتم توی دل اتوبوس پارک شده😰😰😰😭😭😭شوهرم ک هیچی نگف فقط گف فداسرت پیش میاد باید بزنی تا راننده شی اما 10ملیون خرج شد توی این اوضاع اقتصادی خراب

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید از خیابونای خلوت شروع میکردی

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

حالا الان واقعاً ۱۰ تومن پولی نیست من سال ۹۷ با ماشینمون زدیم به یه وانت پارک شده منم عین شما چند روز بود که گواهینامه گرفته بودم و اون موقع دقیقاً ۱۲ میلیون تومان خرج ماشینمون شد ماشینو من به معنای واقعی داغون کرده بودم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بلا ازتون دور شده اصلا اینجوری افکار تون اذیت نکنه خدا شکر کسی چیزی نشده و مالی بوده خسارت صدقه و خیرات در حد یه بسته خرما امامزاده یا آرامگاه پخش کنید و تن تون سلامت

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  9 ساعت پیش