2777
2789

من کانسیلر زیر چشم و جاهایی که لک دارم

مداد ابرو و رژ نود و ریمل گوشه چشمم

آرایش همیشگیمه

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

ضدافتاب رنگی بعد با پنکک مات میکنم 

ریمل 

رژ

نهااایت خط چش گوشه چشم

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک دانه را دوردانه کردی عاقبت 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند 📌من یک عدد فیلم ،سریال ، پادکست و کتاب باز هستم 📌سالها تو زمینه پوست ،مو ،زیبایی،دارو تجربه دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکم سایه ابرو میزنم چون بین ابروهام خالیه و کانسیلر ب زیر چشمم چون گوده و رژ و یکم با تینت گونه هام رو رنگ میدم

روز ضدآفتاب بی رنگ میزنم و شب هم مرطوب کننده یا هیچی

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

ضد افتاب 

ژل ابرو 

رژ و رژ گونه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ضد افتاب مگه اینکه مهمونی مجلسی چیزی باشه کرم پودر بزنم

پوستم سفیده  ریمل 

رژ لب و اینام فقط تینت  میزنم 

الان دیگه ارایش زیاد از مد رفتع زشته  

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون