2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره داره 

تا یکسالم جا داره

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

هیچ تغیری 

چشبشو میکنی هر فرمی ک داره همونه تا اخر دروغ میگن تغیر میکنی

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

شما تجربه داشتین‌؟؟چ تغییراتی داره از سه ماه ب بعد؟نوکش کوچیکتر میشه ایا؟

من خودم فعلا یکماهه عمل کردم 

خیلی ورم داره 

ولی تو خانواده هرکی عمل کرده وقتی عکساشونو میبینم 

آره قشنگ مشخصه بینی فرمش عوض شده 

فرم اصلی و دائمی یکسال بعد عمله 

تا صورت جابیوفته بینی خودش جا بیوفته زمان میبره

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
گوشتی بودی؟پیش کی عمل کردی؟

استخوانی 

امیرحسین محمدی مفرد

الان بینیت قشنگ شده؟من سه ماهه هنوز ب فرم دلخواه نرسیدم

وحشتناک ورم داره مخصوصا نوک بینی ام 

پره هام یکی ورمش خوابیده یکی نخوابیده

ولی بازم دوسش دارم از بینی قبلیم هر چی بشه بهتره

البته هنوز یکماهه 

ولی مطمئنم به خاطر ورم زیاد باید بیشتر از دوماه چسب بزنم 

شما چند وقت چسب زدی ؟اصولی چسب میزدی؟ ماساژ میدادی؟

شما عمل کردی؟پس چرا میگن تا یک سال ورم داره؟؟

اره عمل کردم همش گفتن ورمه ورمه ولی نبود😕

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

وحشتناک ورم داره مخصوصا نوک بینی ام  پره هام یکی ورمش خوابیده یکی نخوابیده ولی بازم دوسش دارم ...

سه ماه چسب دائم ک فردا دیگه باید باز کنم تایمش تموم میشه.یک ماه هم شبا باید موقع خواب چسب بزنم.اصولی ک والا تا سه هفته دکتر خودش چسب زد بعد اون مدلی ک گفته بود و خودم چسب زدم و دیگ نرفتم مطب برای چسب.میتونی عکس بینیتو کات کنی ببینم