2777
2789
عنوان

قرص گین آپ _ چاقی

320 بازدید | 43 پست

سلام من یمدت بخاطر فشار و استرس خیلی وزن کم کردم قبلا تو پر بودم چاق نبودم الان باربی طور شدم 😅 ولی دوست دارم مثل قبل توپر بشم .

کسی قرص گین آپ استفاده کرده ؟ 

قیمتش چجوریه ؟ 

کسی اینجا هست بدونه کرمانشاه از کجا باید تهیه کنم ؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر گین اپ کودکان بخر هرروز با شیر بخور با قرص ویتامین E و زینک پلاس 

داداشم داره گین آپ کودکان میخوره ،حس میکنم هیچ تاثیری نداره .

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

من نخوردم خواهرم میخوره دیدم همه میخورن من این چبزا قبول ندارم

خب اثر داشته؟

من برای شوهرم خریدم یه دوره خورد ۹ کیلو وزن اضافه کرد از یه سایتی تو گوگل سفارش دادم قیمتش هم یه قو ...

ی دست چاق میکنه ؟

منم الان میخاستم سفارش بدم ۱۰۰ تومنی داره و ۱۵۵تومنی ۲۰۰ تومنی نمیدونم کدومو بگیرم 

جالبه همشون هم هیییچ فرقی نداره .

از کجا معلوم من ۲۰۰ بدم هیچ فرقی نداشته باشه ن 

منم خواهرم خورد خیلی چاق شد اینترنتی سفارش داد قیمتش زیر دویست تومن بود

یک دوره خورد ؟! 

یعنی بد چاق میکنه ؟ صورتشم چاق شد؟

کبدت خراب میشه

باید ورزش کنی .

داداشم داره گین آپ کودکان میخوره ،حس میکنم هیچ تاثیری نداره .

گین اپ کودکان برای خانوما بهتره چون تاثیری روی هورمون های بدنشون نداره مثل اکثر مکمل ها پرمویی و مشکلات کبدی نمیاره 

برای خانوما عالیه اما برای افایون نمیدونم 

چون افایون با اینجور مکمل هاییی صددرصد باید ورزش کنن 

دختر تبریزی که عروس کوردا شده