khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4377 عنوان قرص گین آپ _ چاقی 320 بازدید | 43 پست سلام من یمدت بخاطر فشار و استرس خیلی وزن کم کردم قبلا تو پر بودم چاق نبودم الان باربی طور شدم 😅 ولی دوست دارم مثل قبل توپر بشم .کسی قرص گین آپ استفاده کرده ؟ قیمتش چجوریه ؟ کسی اینجا هست بدونه کرمانشاه از کجا باید تهیه کنم ؟ برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است 1402/08/22 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninshabnam عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 360 پودر گین اپ کودکان بخر هرروز با شیر بخوربا قرص ویتامین E و زینک پلاس دختر تبریزی که عروس کوردا شده
mahsanjan عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3067 من نخوردم خواهرم میخوره دیدم همه میخورن من این چبزا قبول ندارم سکوتم بند نمی آید......
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5044 من برای شوهرم خریدم یه دوره خورد ۹ کیلو وزن اضافه کرداز یه سایتی تو گوگل سفارش دادم قیمتش هم یه قوطی ۶۰ تایی حدود ۲۰۰ هزار تومن هست و روزی دو تا باید مصرف کنه
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4377 پودر گین اپ کودکان بخر هرروز با شیر بخور با قرص ویتامین E و زینک پلاس داداشم داره گین آپ کودکان میخوره ،حس میکنم هیچ تاثیری نداره . برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4377 من نخوردم خواهرم میخوره دیدم همه میخورن من این چبزا قبول ندارم خب اثر داشته؟ برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
saynabanoo عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 685 منم خواهرم خورد خیلی چاق شداینترنتی سفارش داد قیمتش زیر دویست تومن بود خدایا شکرت
عسل876 عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5754 منم خواهرم خورد خیلی چاق شد اینترنتی سفارش داد قیمتش زیر دویست تومن بود تاثیر منفی نداره ؟
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4377 من برای شوهرم خریدم یه دوره خورد ۹ کیلو وزن اضافه کرد از یه سایتی تو گوگل سفارش دادم قیمتش هم یه قو ... ی دست چاق میکنه ؟منم الان میخاستم سفارش بدم ۱۰۰ تومنی داره و ۱۵۵تومنی ۲۰۰ تومنی نمیدونم کدومو بگیرم جالبه همشون هم هیییچ فرقی نداره .از کجا معلوم من ۲۰۰ بدم هیچ فرقی نداشته باشه ن برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4377 منم خواهرم خورد خیلی چاق شد اینترنتی سفارش داد قیمتش زیر دویست تومن بود یک دوره خورد ؟! یعنی بد چاق میکنه ؟ صورتشم چاق شد؟ برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4377 کبدت خراب میشه باید ورزش کنی . برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
nazaninshabnam عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 360 داداشم داره گین آپ کودکان میخوره ،حس میکنم هیچ تاثیری نداره . گین اپ کودکان برای خانوما بهتره چون تاثیری روی هورمون های بدنشون نداره مثل اکثر مکمل ها پرمویی و مشکلات کبدی نمیاره برای خانوما عالیه اما برای افایون نمیدونم چون افایون با اینجور مکمل هاییی صددرصد باید ورزش کنن دختر تبریزی که عروس کوردا شده