2777
2789
عنوان

ارتباط فردی

44 بازدید | 6 پست

من خانمی ۴۷ ساله هستم با یکی ازاقوام رابطه دوستی خوبی داشتم وچون مادرم از این خانم خوشش نمیامد مدام پیش من بدگویی میکرد وحرفهایی که پشت سرمن گفته بود بهم میگفت که من دلسرد بشم البته تاثیر میگذاشت ولی چون کسی اطرافم نداشتم اعتنا نمیکردم ولی بخاطر این موضوع تحت فشار بودم تا اینکه واقعا خسته شدم وبه این خانم گفتم پیش مادرم نشون ندیم که باهم ارتباط داریم و فکرکنه رابطه امون بهم خورده تا منو تحت فشار نذاره ولی برخلاف تصورم این خانم عکس العمل تندی نشون داد که چرا مگه من چمه وداد وبیداد حتی میخواست بره با مادرم دعوا واینا که کلی التماس کردم وباللخره راضی شد نره پیش مادرم ولی دیگه بمنم بی اعتنایی میکرد زبانی عذرخواهی کردم خونش رفتم کادو خریدم فایده ای نداشت حتی عیادت مادر مریضش رفتم بی اعتنایی کرد الان چندماهی میگذره واقعا احتیاج به یه دوست وهمراه دارم ونمیتونم به کسی هم اعتماد کنم نمیدونم ایا دوباره با این خانم ارتباط بگیرم یا یه نفرجدید پیدا کنم .چندین سال  بسیارارتباط خوبی داشتیم 

کاری که کردید هم اشتباه بوده و هم سسادگی

اشتباه از این نظر که مادرتون حتما چیزی میدونه که میگه

سادگی اینکه حرف مادرتون رو بهش گفتید

هیچوقت هیچکس نمیتونه مثل خانواده ادم باشه

دیگه طرفش نرید تا به خودش بیاد دوستتون

یکم که ازش دور بشید میفهمه که بیخودی بد رفتار کرده با شما

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

حق داشته ناراحت شه بنظرم شما نباید بهش میگفتی ولی دیگه زیاد از حد واکنش نشون داده 

شمام یه فرد جدید پیدا کن بنظرم

خیلی کینه ایه که هم عذرخواهی و هم هدیه بردن رو نپذیرفته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم عزیزم 

دوستِ خوب پیدا کردن خیلی سخته 

مخصوصأ تو این زمونه که نمیشه به کسی اعتماد کرد 

فعلأ ناراحت و دلخوره ، صبرکن چندوقت بگذره از خشم و ناراحتیش کم میشه دوباره باهات خوب میشه ،

البته اگه کینه ای نباشه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

حق داشته ناراحت شه بنظرم شما نباید بهش میگفتی ولی دیگه زیاد از حد واکنش نشون داده  شمام یه فرد ...

والاه خودش ادعا میکرد اشتباه مردم زود میبخشه البته بین خانواده خودش اتفاقات بدی افتاده بود ومن هم بهش کمک کرده بودم خیلی از یه حرف من بزرگتر ولی همه رو بخشیده فکرنمیکردم اینقدر عکس العمل تندی نشون بده وهم انروز کلی عذرخواهی کردم گفتم هم بعدا پیامک دادم خونش رفتم کادو گرفتم عیادت مادرش رفتم ولی کلا بی اعتنایی کرد وموقع عیادت مادرش تقریبا حالت توهین آمیز .البته من از اقوام شوهر هستم انکار بخشش فقط برا خانواده وفامیل خودشه .فامیل شوهر یکم پاش بلغزه کلا حذف میشه

ودرضمن با جاری اش وخواهرشوهرش وبرادرشوهرش همشون قطع ارتباط کرده به بهاته های مختلف فقط با من ارتباط داشت ومن همیشه طرفداری خودش وشوهرش میکردم  واینم بگم شوهرش بشدت طرفش میگیره

والاه خودش ادعا میکرد اشتباه مردم زود میبخشه البته بین خانواده خودش اتفاقات بدی افتاده بود ومن هم به ...

یه مدت فاصله بگیر ازش 

دوست جدید پیدا کن 

کم کم اونم خودش برمیگرده