2777
2789
عنوان

فوری

83 بازدید | 12 پست

سلام خانما من ۱۸ سالمه و چند وقتیه تپش قلب می گیرم خیلی شدید و در قفسه سینه قرص پرونوال مصرف می کنم  امروز صبح وقتی یهویی بیدار شدم یه درد خیلی عجیبی وشدیدی توی قفسه ی سینم وپشت کمرم احساس کردم دیشب هم پشت کمرم درد می کرد چیکار کنم 

دوتا نی نی ها م رفتن برام دعا کنید نی نی دار بشم وبرام بمونه😍

مصرف خودسرانه داری برای پروپرانولول؟ یا تجویز دکتره؟ در هر صورت دستکم میتونی به یک درمانگاه مراجعه کنی و ویزیت بشی بهتر از هیچ کاری نکردنه

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ممکنه درد هات درد عصبی باشن.. حتما برو روانپزشک 

قرص اعصاب اینا مصرف می کردم چند وقتیه نمی خورم

مصرف خودسرانه داری برای پروپرانولول؟ یا تجویز دکتره؟ در هر صورت دستکم میتونی به یک درمانگاه مراجعه ک ...

نه دکتر داده چند بار رفتم جز این قرص کاری برام نکردن

عه من مشکل معده دارم تو چیکار کردی

کلی دارو و چرتوپرت دادن ولی بیفایده بود...الان خودم دقت کردم سوسیس و خونواده سوسیس و تخم مرغ زیاد بخورم معدم میزنه کتفم و بدنم خشک میشه...روغن زیتون بخور عالیه..دقت کن به چ خوراکی حساسی نخورش

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

کلی دارو و چرتوپرت دادن ولی بیفایده بود...الان خودم دقت کردم سوسیس و خونواده سوسیس و تخم مرغ زیاد بخ ...

ممنونم