2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چه علائمی داشتی؟؟

لرز داشتم دستام یخ بود تهوع داشتم شکمم درد میکرد از استرس

شدیدا اضطراب داشتم و افتضاااح میترسیدم بی دلیل ترس وحشتناکب داشتم و از مردن هم میترسیدم 😢😔

عاشق امام رضام 🙂💛

عزیزم من داشتم به لطف خدا درمان شدم به یک متخصص اعصاب و روان مراجعه کن دارو داره فقط به حرف کن و خودسرانه داروها رو قطع نکن که بدتر میشی یه کم زمان میبره ولی خوب خوب میشی 

خدایا شکرت 
عزیزم من داشتم به لطف خدا درمان شدم به یک متخصص اعصاب و روان مراجعه کن دارو داره فقط به حرف کن و خود ...

خداروشکر که خوب شدی

اطرافیان میگن قشارت افتاده علائم افت فشاره.. از کجا بدونم پانیکه؟ اخه ترس و حشت شدید بهم دست میده خودم حس میکنم فشارم افتادنی از مرگ نمیترسم یا اونقد بیقراری نمیکنم

عاشق امام رضام 🙂💛
لرز داشتم دستام یخ بود تهوع داشتم شکمم درد میکرد از استرس شدیدا اضطراب داشتم و افتضاااح میترسیدم بی ...

احتمالا پانيك باشه 

حتما به روانشناس مراجعه كن اگه خوب نشدي روانپزشك. خودسرهم هيچ قرصي نخور نگرانم نباش خيلي چيز عاديه

احتمالا پانيك باشه  حتما به روانشناس مراجعه كن اگه خوب نشدي روانپزشك. خودسرهم هيچ قرصي نخور نگ ...

ممنونم عزیزم .. بله رفتم روانپزشک خودم .. اخه افسردگیم دارم و قرص میخورم ...متاسفانه گفت حمله عصبی بوده 🥺🥺🥺

عاشق امام رضام 🙂💛
ممنونم عزیزم .. بله رفتم روانپزشک خودم .. اخه افسردگیم دارم و قرص میخورم ...متاسفانه گفت حمله عصبی ب ...

اميدوارم زود حالتون خوب بشه❤️ ورزش و مديتيشن هم خيلي ميتونه كمكت كنه