2821
2789
عنوان

چیکار کنیم..

72 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

چیکار کنم دختر قوی بشیم ‌ . نمیدونم چرا زود گریه می گیره و اشکم بند نمیاد اصلا این اخلاقم رو نمیپسندم چطور کنترل کنم ؟ مثلا بچه های غزه  رو تی وی نشون میده ببینم گریم میگیره و اشکم بند نمیاد . یا مادر شوهرم راجع ب پدرشوهرم بیمار شد داشت تعریف میکرد ک چطور فوت کرد من یهو گریه کردم اونم کلی ترسید ازم عذرخواهی کرد ب من گفت چقدر دل نازکی نمیدونستم، اینجوری نباش الانم میره پیش همه میگه  یاد مرگ پدرو مادر و از دست دادنشون افتادم. یه خانمی تو همین سایت گفتن بیماری سرطان داشتن ۲۷ ساله گفتن برام دعا کنید من ندیده نشناخته کلی براش گریه کردم دلم بد شکست براش دعا کردم اشکمم بخدا قسم بند نمیومد .خسته شدم از این اخلاقم  دلم میخواد قوی بشم تروخدا کسی اینجوری هست؟ 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برخلاف تصورت اینکه زود اشکت میاد خیلی خوبه اینجوری امکان ابتلا به افسردگی کم میشه چون تخلیه احساسی م ...

نمیخوام اینجوری مهربون باشم آخه . ابروم میره ایتقدر زود گریم میگیره ‌ پیش خودشون میگن چقدر روحیش ضعیفه  دخترای ک قوی هستن بیشتز مورد استقبال قرار میگیزن در این مورد سالهاست نمیتونم خودم رو کنترل کنم ‌ خسته شدم ‌کاش قوی بشم دیگ اشکم در نیاد. 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
نمیخوام اینجوری مهربون باشم آخه . ابروم میره ایتقدر زود گریم میگیره ‌ پیش خودشون میگن چقدر روحیش ضعی ...

بخدا اشتباه میکنی. من قبلاً اصطلاحأ اشکم لبم مشکم بود همه هوامو داشتن که ناراحت نشم. ولی الان چند سالیه بخاطر مصرف داروهای اعصاب انگار اشکم خشک شده. البته دکترم قبول داره که بعضی از داروها اشکو خشک میکنن مثل فلو‌کسامین. حالا کسی باور نمیکنه که منم دلم می‌شکنه. و نیاز به همدردی دارم.