2789
عنوان

حرام ابدی

1321 بازدید | 36 پست

یه سوال واسم پیش اومده دوستم با یکی ک دوسش نداشت عقد کرد با اینکه دوس پسر داشت و  بعد یه مدت ک خواست جدا بشه تو این مدت با دوس پسرش زندگی میکرد تا اینکه جدا شد از شوهرش و الان با دوس پسرش ازدواج کردنو بچم دارن اینا حرام ابدی مگه نمیشن؟؟؟😐 حالا میگه توبه کردیم مگه میشه ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گر تو حرام شوی توبه نمیکنم ز تو😂😂

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

اگه بااینکه شوهر داشته با دومی رابطه داشته بله حرام ابدی میشه بهش

با توبه مگه درست میشه وقتی عقد از بن باطله

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

حکم شرعیش که مشخصه

کرم و ببخش خدا هم که عالم گیره 

ان‌شاءالله خدا از سر تقصیرات و گناهان هممون بگذره

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️