2777
2789

دوتا خاهرام ک قهرن باهام 🥲 هیچ رابطه ای نیس

مامانم فقط زنگ میزنم بابامم همینطور خونه مامانمم کم میرم چون راهم دوره

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهم دوره از خواب که بیدار میشم به مامانم زنگ میزنم 😆 بعد همسرم بعد خواهرم 

هر موقع شرایط جور باشه میرم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

قبلنا هر روز یه ردز در میون  الان هفته ای دوبار وقت نمیکنم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سردیم باهم 

فقط خونه ی مادرم میرم ، اونم در حد هفته ای یکبار 

صمیمی نیستیم 

خواهر بزرگم یه عنِ به تمام معناست 

یعنی حالم ازش به هم میخوره

صد رحمت به دشمن 

خواهر کوچیکم خیلی سرده، سرش تو کار خودشه 

ماهی یکبار شایدم دو ماه یکبار یه زنگی بزنم بهش 

درکل مادرم ریده با این تربیتش 

مثل سگ و گربه ایم بیشتر، تا خواهر برادر 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

خوبه خداروشکر 😌 خانوادم نزدیک نیستن ۸۰۰ کیلومتر فاصله داریم البته نزدیک هم خونه دارن ولی نهایت ۲-۳ ماه اینجا باشن 

اگه اینجا باشن تقریبا هر روز اونجام بابام اجازه نمیده خونه بمونم🥴🥴 زنگ هم هر روز بعضی روزها چند بار خواهر ندارم متاسفانه 

!😕

برادرهام هم مجردن رابطمون خیلی خوبه😌

اسی من چون خانوادم باهام صمیمی نیستن 

برای همین بیشتر به غریبه ها پناه میبرم 

واسه همین خیلی تنهام 

هر روز گریه میکنم از بی کسی 

حتی دوتا بچه هامو وقتی به دنیا آوردم تو بیمارستان کسی همراهم نبود، پرستاره دلش برام سوخت میگفت چرا هیچکس نیومده، گفتم ولشون کن آدم نیستن

وقتی همراه های تخت های بغلیمو دیدم بچمو گرفتم تو بغلم زار میزدم ، هم از خجالتم هم از بی کسیم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

اسی من چون خانوادم باهام صمیمی نیستن  برای همین بیشتر به غریبه ها پناه میبرم  واسه همین ...

عزیزم😢 

منم وقتی به بچه دار شدن فکر میکنم از همینش دلم میگیره 

چون منم کسی رو ندارم 

خدا پناه همه بی پناها باشه 

چرا؟

خانواده بدی بودن 

پدرم بدترین مرد روی زمینه 

۵۰ میلیارد دارایی داره ولی من با بی پولی بزرگ شدم و موقع ازدواج جهاز نداشتم. جلوی شوهرم به من تهمت های بدی زد . خدا ازش نگذره .  

وقتی میبینم یه دختر داره برای مرگ پدرش گریه میکنم میگم خدایا چرا پدرای خوب رو میبری و پدرای خون خوار مثل پدر من زنده هستن و هرروز گناه خودشونو سنگین تر میکنن 

عزیزم😢  منم وقتی به بچه دار شدن فکر میکنم از همینش دلم میگیره  چون منم کسی رو ندارم&nbs ...

فدات مهربون 🥺

میفهمم چی میگی ، خیلی سخته 

من حتی حموم که میخواستم برم نوزاد چند روزه رو میزاشتم پشت درب حموم ، درو باز میزاشتم باهاش حرف میزدم تا بتونم یه دوش 5 دقیقه ای بگیرم، طفلی همیشه خیس میشد آب می پاشید روش 

حسرت یه حموم درست حسابی به دلم مونده بود 

آشغالا حتی یه تعارف خشک و خالی نمیکردن بگن بیایم خونت بچتو بگیریم تا بری حموم یا کاراتو بکنی 

هیچوقت حلالشون نمیکنم 

واسه همین الان بیشتر از قبل باهاشون سردم 

الهی آمین عزیزم ❤️

خانواده بدی بودن  پدرم بدترین مرد روی زمینه  ۵۰ میلیارد دارایی داره ولی من با بی پولی بز ...

الهی بمیرم برات 😢😔💔

فقط با پدرت مشکل داری یا بقیه ی خانواده هم به درد نمیخورن 

عزیزم😢  منم وقتی به بچه دار شدن فکر میکنم از همینش دلم میگیره  چون منم کسی رو ندارم&nbs ...

دوست صمیمی اگه داری بگو بیاد پیشت 

یه وقتایی یه دوست خوب هزار برابر از خانواده ارزشش بیشتره