2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا....

119 بازدید | 9 پست

چرا نمیفهمم باید تو زندگی چیو دنبال کنم... که حتما جواب بده 

چون تحمل ی شکست دیگه رو ندارم، که دشمن شاد نشم ، فامیلای مسخره از بالا به پایین نگاه نکنن بهم.... 

نمیفهمم این آدمای مزخرفففف حال بهم زن چیه...

مجبووور شدم ی عروسی برم ببینمشون ، چقدددر از بالا بهم نگاه میکنن از دیروز حس میکنم چنگ میزنن به قلبممممم 

کاش میشد هیچوقت نبینمشون ..... 

فقططط کافیه یبار این احساسو نسبت به کسی داشته باشم ، تا خدا دهنمو صاف نکنه ول نمیکنه ، اینا چی ؟ چرا نمیفهمن ؟ لابد هیچیشون نمیشه چون ی عمرع همینجورن .... نگاه از بالا به پایین به همه دارن 

خدایا شکرت ..... 

بیشعورن .اطراف منم هستن تازه از هر لحاظ ازم پایین ترن ولی نگاه از بالا به پایین دارن

اونا پولدارن و لاکچریییی.......

جلو من خاهرمو بغل میکردن بعد ی نگاه بالا به پایین به من مینداختن ..... ی چیزی خیلیییی آتیشم میزنه ...خدا این حالای بدمو میبینه و کاریشون نداره ؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چرا همش درگیر این افکاری؟ چون فکرت اینه که چیکار کنم اونا رو بسوزونم. با خودت دو دو تا چهار تا نمیکنی که ببینی خودت از زندگیت چی میخوای. همش فکرت اینه که الان اونا راجع بهم چه فکری میکنن. دو تا احتمال داره. یا زیادی حساسی و تلقین میکنی به خودت که اونا راجع بهم یه همچین فکری میکنن. یا نه واقعا از بالا به پایین نگات میکنن. در صورت احتمال دوم تک به تک اون افراد رو با بیل بریز تو دره و تا جایی که میتونی دور شو ازشون.بعدشم روی زندگی و آرزو های خودت تمرکز کن

میدونی چرا همش درگیر این افکاری؟ چون فکرت اینه که چیکار کنم اونا رو بسوزونم. با خودت دو دو تا چهار ت ...

اینکه نمیدونم چیکار کنم ربطیی به اونا نداره ..... 

دلم میخواد ازدواج کنم ..... اینکه بهم محل نمیذارن یسری دلایل داره که یکی دوتاش اینه که ازدواج نکردم و یکی اینکه صاحب کاری نشدم ........ 

آدما به کسی که به جایی نرسیده محل نمیذارن ......

و ی دلایل دیگه هم داره که خوشم نمیاد راجبش حرف بزنم.... 

خیلییی حالم بده . دیگه بریددددم از این زندگی ، این محیط ، مشکلای تکراری ، غمای تکراری  ، چرا تموم نمیشه ؟ 

اصلا نمیدونم ی زندگی معمولی چیه 

حسرتتتت یک زندگی معمولی منو کشت دارم از بغض خفهههه میشم 

جایی که اذیت میشی نرو

باید میرفتم. و اینکه اینجا نرم نداریم ، اینجا همه چی زوره !😔

وگرنه میخوام تا قیااامت ریخت یکیشونو نبینم به فاطمه ی زهرا . همیشه دعا میکنم اتفلقی هم جایی نبینمشون 

همیشه تو کار پوزخند و مسخره‌ن ! نمیدونم چطور هیچیشووون نمیشه

اینکه نمیدونم چیکار کنم ربطیی به اونا نداره .....  دلم میخواد ازدواج کنم ..... اینکه بهم محل ن ...

امیدت به خدا باشه. هرچیزی تو زمان خودش برات اتفاق میفته و خوشبخت میشی انشاءالله