بعله کارهای تو پیج بهتره ولی این نکته رو در نظر داشته باشید که در ماه های اول بینی به خاطر تزریق کورتون و چسب جمع تر هست من پیش ایشون عمل کردم همونطور ک قبلا گفتم 40 درصد راضی هستم چون بینیم کوچیک شده ولی تیغه وسطش بین دو چشم صاف نیست وقتی بهش گفتم پیچوند که دست نزن خراب میشه و زوده و این حرفا
نوکش خیلی بزرگه هنوز همش میگه رول پنبه بزارید بهش میگم بینیم هر روز داره پهن تر میشه میگه خوبه😐
از همه مهمتر باید بدونید که تا قبل از عمل خیلی باهاتون خوب برخورد میکنن اما بعدش فقط کافیه مراجعه کنید به مطب برای ویزیت و اینجور کارا اصلا برای وقت شما ارزشی قائل نیستن مثلا ساعت 3 میرید مطب دکتر ساعت 5 5:30 میاد اصلا تا وقتی شلوغ نشه نمیاد
پول ویزیت رو همون اول قبل از اومدن دکتر پرداخت میکنید مثلا 150 تومن بعد دکتر به بینیت دست هم نمیزنه فقط نگاه میکنه میگه خوب شده برو خونتون یا چسب عوض میکنه در واقعا تو یک ساعت الی دو ساعت 40 نفر رو ویزیت میکنه که حدود 1ساعت و نیم فقط چسب اونایی که عمل کردن باز میکنه به خاطر همون برای هر مریض نهایت 1 دقیقه وقت میزاره
یه منشی دارن میراشرفی که تو واتساپ انصافا همه ی سوالاتونو جواب میده تا وقتی سوالای دردسر ساز نپرسید خیلی مهربونه البته در حد توانش همه سوالارو جواب میده و اصلا معطل نمیشید ولی چون بعضی چیزا که مهمه و ممکنه دردسر بشه میگه نمیدونم بیا از دکتر بپرس شما مجبوری پاشی بری مطب چهار پنج ساعت وقت بزاری یک دقیقه دکتر رو ببینی والا بخدا ظلمه آدم نمیدونه چی بگه
هر کی اعتراض کنه میره داخل بقیه رو هم هر طور دوس دارن نوبت بندی میکنن
هزینه عمل توسط ایشون متوسط هست اگه دارید برید پیش آدم مطمئن تر چون هم پولتونو میدین هم اعصابتون خورد میشه اونم نه یکبار دوبار 6ماه به طور مداوم هر هفته هر دوهفته یکبار این اتفاق میفته و در نهایت شما میمونید و یک بینی متوسط
من میدونم پول کمتری میگیرن ایشون ولی نسبت به پولی که میگیرن نتیجه ضعیف تر هست متوجه منظورم میشید؟
عکسایی که تو پیج هستن همشون در شرایط عالی اون بینی گرفته شدن مثلا بعد یک ماه که هم چسب زده و هم کورتون و بینی خیلی حالت خوبی داره ولی بعد از ۵ ماه اون بینی بزرگتر میشه ولی شما هرگز اونو نمیبینید
اینم بدونید اصلا هیچ عمل بینی بدون عوارض نیست و مشکلات خاص و بی شمار خودش رو داره پس اگه بینیتون اشکال بزرگی نداره عمل نکنید
نه فقط این دکتر بلکه به پیج هیچ دکتری اعتماد نکنید طرف ۴۰۰ تا عمل میکنه ولی فقط ۲۰ تاشو میزاره تو پیج اگه عقل داشتیم اینو قبل از عمل میفهمیدیم
اگر به پیج اعتماد کنید مثل من و هزاران نفر دیگه قطعا پشیمون خواهید شد از ما گفتن