2777
2789
عنوان

دکتر ندا افسر

3297 بازدید | 15 پست

بچه کسی هست پیش خانوم ندا افسر عمل کرده باشه

یا هر تجربه ای از برخورد با ایشون و کسایی که پیش دکتر ندا افسر دارید ب اشتراک بزارید تقریبا هیچی درباره ش نیست تو نی نی سایت 

مرد 

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم پیشش عمل کردم هنوز نتیجه‌اش مشخص نیست چون تازه عمل کردم ولی تا الان از ۱۰۰ بهش ۴۰ میدم البته میگم که هنوز نتیجه‌اش مشخص نیست پس نمیشه به این نظر بنده استناد کرد

سلام من پیش دکتر ندا افسر عمل کردم تا دلتون بخواد دکتر خوش اخلاق با شخصیت و مهربونیه اما متاسفانه فقط طبیعی عمل می‌کنه من اینو ندونستم و روز اول بهم گفت نیمه فانتزی برات عمل می‌کنم قوس میدم ولی توی اتاق عمل بهش گفتم نیمه فانتزی می‌خوام گفت طبیعی عمل می‌کنم و یه دماغ طبیعی کوفته برام درست کرده در صورتی که اصلاً من همچین دماغی نمی‌خواستم الان دماغ من خیلی بزرگه نوکش گرده ۵ ماه گذشته ولی اصلاً ورمش نخوابیده نمی‌دونم چیکار کنم

من خودم پیشش عمل کردم هنوز نتیجه‌اش مشخص نیست چون تازه عمل کردم ولی تا الان از ۱۰۰ بهش ۴۰ میدم البته ...

سلام عزيزم ببخشيد ميخواستم بدونم بينيتون چطور شده و اينكه نوع بينيتون چي بوده ، راضي هستين؟

سلام من پیش دکتر ندا افسر عمل کردم تا دلتون بخواد دکتر خوش اخلاق با شخصیت و مهربونیه اما متاسفانه فق ...

سلام عزيزم ببخشيد شما هنوز بينيتون ناراضي هستين اخه من خيلي دنباله دكار گوشتي گشتم ديدم كاراي ايشون از بقيه بهتره

سلام عزيزم ببخشيد شما هنوز بينيتون ناراضي هستين اخه من خيلي دنباله دكار گوشتي گشتم ديدم كاراي ايشون ...

بعله کارهای تو پیج بهتره ولی این نکته رو در نظر داشته باشید که در ماه های اول بینی به خاطر تزریق کورتون و چسب جمع تر هست من پیش ایشون عمل کردم همونطور ک قبلا گفتم 40 درصد راضی هستم چون بینیم کوچیک شده ولی تیغه وسطش بین دو چشم صاف نیست وقتی بهش گفتم پیچوند که دست نزن خراب میشه و زوده و این حرفا

نوکش خیلی بزرگه هنوز همش میگه رول پنبه بزارید بهش میگم بینیم هر روز داره پهن تر میشه میگه خوبه😐

از همه مهمتر باید بدونید که تا قبل از عمل خیلی باهاتون خوب برخورد میکنن اما بعدش فقط کافیه مراجعه کنید به مطب برای ویزیت و اینجور کارا اصلا برای وقت شما ارزشی قائل نیستن مثلا ساعت 3 میرید مطب دکتر ساعت 5 5:30 میاد اصلا تا وقتی شلوغ نشه نمیاد 

پول ویزیت رو همون اول قبل از اومدن دکتر پرداخت میکنید مثلا 150 تومن بعد دکتر به بینیت دست هم نمیزنه  فقط نگاه میکنه میگه خوب شده برو خونتون یا چسب عوض میکنه در واقعا تو یک ساعت الی دو ساعت 40 نفر رو ویزیت میکنه که حدود 1ساعت و نیم فقط چسب اونایی که عمل کردن باز میکنه به خاطر همون برای هر مریض نهایت 1 دقیقه وقت میزاره

یه منشی دارن میراشرفی که تو واتساپ انصافا همه ی سوالاتونو جواب میده تا وقتی سوالای دردسر ساز نپرسید خیلی مهربونه البته در حد توانش همه سوالارو جواب میده و اصلا معطل نمیشید ولی چون بعضی چیزا که مهمه و ممکنه دردسر بشه میگه نمیدونم بیا از دکتر بپرس شما مجبوری پاشی بری مطب چهار پنج ساعت وقت بزاری یک دقیقه دکتر رو ببینی والا بخدا ظلمه آدم نمیدونه چی بگه

هر کی اعتراض کنه میره داخل بقیه رو هم هر طور دوس دارن نوبت بندی میکنن

هزینه عمل توسط ایشون متوسط هست اگه دارید برید پیش آدم مطمئن تر چون هم پولتونو میدین هم اعصابتون خورد میشه اونم نه یکبار دوبار 6ماه به طور مداوم هر هفته هر دوهفته یکبار این اتفاق میفته و در نهایت شما میمونید و یک بینی متوسط

من میدونم پول کمتری میگیرن ایشون ولی نسبت به پولی که میگیرن نتیجه ضعیف تر هست متوجه منظورم میشید؟

عکسایی که تو پیج هستن همشون در شرایط عالی اون بینی گرفته شدن مثلا بعد یک ماه که هم چسب زده و هم کورتون و بینی خیلی حالت خوبی داره ولی بعد از ۵ ماه اون بینی بزرگتر میشه ولی شما هرگز اونو نمیبینید

اینم بدونید اصلا هیچ عمل بینی بدون عوارض نیست و مشکلات خاص و بی شمار خودش رو داره پس اگه بینیتون اشکال بزرگی نداره عمل نکنید

نه فقط این دکتر بلکه به پیج هیچ دکتری اعتماد نکنید طرف ۴۰۰ تا عمل میکنه ولی فقط ۲۰ تاشو میزاره تو پیج اگه عقل داشتیم اینو قبل از عمل میفهمیدیم

اگر به پیج اعتماد کنید مثل من و هزاران نفر دیگه قطعا پشیمون خواهید شد از ما گفتن

پس بریم پیش کی اخه خسته شدم این همه دنبال دکتر کگگشتم 

برید پیش کسی که نمونه کارشو دارید میبینید مثلا خاله ای دختر عمه ای پیشش عمل کرده باشه قبلا

پیج اینستاگرام دکترها مثل همه ی پیج های تجاری در اینستاگرام فقط برای بازاریابی و توسط ادمین حرفه ای مدیریت میشه که کارشون فریب دادن مردم برای خرید هست

برید پیش کسی که نمونه کارشو دارید میبینید مثلا خاله ای دختر عمه ای پیشش عمل کرده باشه قبلا پیج اینس ...

درست میفرمایید بدبختی اینه هیشکی تو فامیل نیست بینیش گوشتی باشه

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
سلام عزيزم ببخشيد شما هنوز بينيتون ناراضي هستين اخه من خيلي دنباله دكار گوشتي گشتم ديدم كاراي ايشون ...

سسلام عزیزم آره والا ناراضیم و خیلی پشیمونم که ۳۰ میلیون پولمو حروم کردم تو خیابون یه خانم‌هایی رو می‌بینم دماغ‌های خوشگل نوک تیز سربالا میگم چرا دماغ من انقدر زشته

بعله کارهای تو پیج بهتره ولی این نکته رو در نظر داشته باشید که در ماه های اول بینی به خاطر تزریق کور ...

سسلام عزیزم شما چقدر حرف دل منو زدید دکتر افسر واقعاً دکتر خوش اخلاقیه خیلی با شخصیته ولی همون اوایل آدمو تحویل می‌گیره بعد از اینکه عمل کنی دیگه اصلاً محلت نمی‌ذاره حتی برای یه معاینه ساده هم به قول شما ۳ بعد از ظهر باید بری ۹ شب برگردی منشیاشم یکیش خانم نظری بود یکی هم میر اشرفی تا زمانی که پول عملو از من نگرفته بودن انقدر خوش اخلاق بودن و مهربون به محض اینکه هزینه عمل رو واریز کردم و روز بعد عمدم بود دیگه خیلی عادی شدن و به زور جواب پیام‌هام رو حتی می‌دادند در کل دکتر افسر یه دکتر معمولیه من هزینه عملم ۳۰ میلیون شد و به قول شما یه چیز خیلی ضعیف تحویلم داد حتی وسط تیغه بینی منم اندازه یه عدس استخون اومده بالا رفتم پیشش اعتراض کردم گفت دماغت استخونی بوده طبیعیه برای همه پیش میاد در صورتی که ما تو فامیل داریم خیلی استخونی بودن و پیش دکترای دیگه عمل کردن اصلاً این مشکلو ندارم متاسفانه من گول پیجشونو خوردم دماغا تو پیج خیلی قشنگ بود منم گول خوردم به نظر من بینی که قشنگ باشه از همون روز اول خودشو نشون میده من وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون به محض اینکه خودمو با گچ دیدم گفتم این چه دماغیه برای من عمل کرده خیلی بزرگ بود هیچ قوسی نداشت همه گفتن نه عجله نکن به خدا خوب میشه و اینا ماه‌ها گذشت الان ۷ ماه گذشته دقیقاً همون چیزی بود که روز اول دیدم فقط یکم جمع شده و همین یه دکتر خوب هیچ موقع بعد از باز کردن بخیه و گچ بینی تزریق نمی‌زنه ولی دکتر افسر برای همه تزریق می‌زنه و این نشون میده که کارشون ضعیفه عمه من ۱۰ سال پیش بینیشو عمل کرد حتی یک بارم کورتون نزده به حدی بینیش قشنگه انگار همین پارسال عمل کرده

بعله کارهای تو پیج بهتره ولی این نکته رو در نظر داشته باشید که در ماه های اول بینی به خاطر تزریق کور ...

به نظر من همون رول پنبه گذاشتن باعث شد انقدر بینیامون پهن بشه من از هر کسی می‌پرسم اصلاً رول پمبه نذاشتن فکر کنم تنها دکتری که رول پنبه می‌ذاره تو دماغ مریضاش همین دکتر افسره من پنج ماه گذاشتم چون خودش تاکید کرد بزار