2777
2789
عنوان

این رنگ مو قشنگه😍

110 بازدید | 11 پست

بنظرتون واسه ی دختر23ساله قشنگ هست ساده و طبیعی 

بعد موهام تا شونمه هزینش چقدر میشه حجم متوسط موهام همش مشکیه نمیخوام رنگای دیگه رو بزارم از این رنگ خوشم اومد☺️

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

آره نازه

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه ولی باید دکلره کنی ها 

من به عنوان یه زخم خورده پیشنهاد میکنم هیچوقت دکلره نکن موهای من که داغون شد

اونی که تا آخر باهامه ، پاهامه 🙂🙋🏼‍♀️🌈 ‌‌       .......خدایا، من زودتر از پدرومادرم بمیرم🤲🏼🥺

قشنگه ولی باید دکلره کنی ها  من به عنوان یه زخم خورده پیشنهاد میکنم هیچوقت دکلره نکن موهای من ...

بدون دکلره در میاد بنظرت ☹️ 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
خوشگله😍اما با دکلره تغییر رنگ نمیده؟! 

با دکلره شده این رنگ 

با دکلره شده این رنگ 

همون‌ دیگ بخاطر وجود دکلره میگم این بعد از اولین شست و شو تغییر رنگ میده یا همینطوری میمونه؟ 

چون من رنگای فانتزی میزاشتم یه مدت ک خب اونم فقط با دکلره قشنگ درمیومد 

اما بعد حموم انگار بلوند میشد😐

بله خیلی خوب میشه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

همون‌ دیگ بخاطر وجود دکلره میگم این بعد از اولین شست و شو تغییر رنگ میده یا همینطوری میمونه؟  ...

منم ازهمین میترسم والا منم اولین بارمه میخوام بزارم