2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۰۸/۲۲

332 بازدید | 12 پست

دیشب شام خونه مامانم بودیم دخترم خیلی اصرار کرد شب اونجا بخوابه

قبلا هم خوابیده ولا روزا هم پیش مامانمه چون شاغلم 

منم حالم خوب نبود و خسته بودم قبول کردم 

اما خانم کوچولوی من دلش برام تنگ شده بود نصفه شب انقدر گریه کرد و گفت مامانم پیدایه یعنی پیاده بیاد دنبالم 🥰😍 هیچی دیکه شوهرمو بیدار کردم رفتیم دنبالش 

اومدیم خونه خودش وسط ما خوابیده دستاشو باز کرده ماهم رو دستاش خوابونده میگه مامان بابامو بغل کردم 

بعد خانم با دعوا میگه مامااااان چرا اجازه دادی من شب خونه مامان جون بمونم ؟؟؟؟؟

میگم خودت خواستی که میگه نه من دلم تنگ شد دیکه اجازه ندیااااا🥰🥰🥰🥰

به شوهرم میگم این از اونا میشه به زور میگه با دوست پسرم میخوام ازدواج کنم بعدش میگه چرا نزدید تو دهنم ازدواج نکنم 🤣🤣🤣🤣 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

عی جااااااااان خدا حفظش کنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تفسیرتون خندم گرف ...انشالله همیشه تنتون سلامت 😄

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
عی جااااااااان خدا حفظش کنه

فدات بشم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
از تفسیرتون خندم گرف ...انشالله همیشه تنتون سلامت 😄

قربونت 😁

ای جانم خدا حفظش کنه.

دختر منم وقتی برا عید دیدنی رفتیم خونه خواهرم کلی اصرار کرد که اونجا بمونه ما هم برگشتیم خونه، یه کم بعد زنگ زد گفت بیاید دنبالم، بعدشم همش می گفت دیگه منو نذارید جایی خودتون برید! چرا منو گذاشتید رفتید

قربونت 😁

چن سالشه فندق اگه دوس داشتی یه عکسم ازش بده 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
ای جانم خدا حفظش کنه. دختر منم وقتی برا عید دیدنی رفتیم خونه خواهرم کلی اصرار کرد که اونجا بمونه ما ...

والا اجازه بدی ندی در هر صورت دعوامون می‌کنند

حالا یه بار تو کوچمون با باباش دعواش شده بود مامانم برده بود خونشون منم رفتم دنبالش دیدم بچه های خواهرم هستن شب خوابیدیم 

انقدر بهش مزه داده بود همش میگفت با بابا قهر کنیم بریم خونه مامانجون😁

چن سالشه فندق اگه دوس داشتی یه عکسم ازش بده 

۳ سالشه تاپیکامو بخون

راستش شناسایی شدن میترسم اینجا از خانواده شوهر خیلی میگم😁

آخی،خدابهت ببخشه،خندم گرفت🤣🤣

قربونت گلم😂

۳ سالشه تاپیکامو بخون راستش شناسایی شدن میترسم اینجا از خانواده شوهر خیلی میگم😁

عزیزم 😄