2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۰۸/۲۲

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 21 پست
عزیزم خیلی کوچیکه،😍😍

جیش نمیکنه حتی گاهی نصفه شب بیدارم میکنه بریم سرویس

دیگه دیشب از دستش در رفته خودشم نمیدونه چرا خیسه😂😂

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خدا حفظش کنه برات... منم ارزومه فندقم زود بزرگ بشه شیرین زبونیشو ببینم...

ایشاله ایشاله حدا حفظش کنه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دزد بوده،😂😂😂

آره 😅😅

عزیزم  پسر منم  شبا جیش میکرد  صبح  میزد زیرش من نبودم😂

آخی شیطون بلا😅 

آخی شیطون بلا😅 

😘❤❤

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘