2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۰۸/۲۲

245 بازدید | 21 پست

دخترم ساعت ۳ صبح  بیدارم کرده میگه مامان نمیدونم چرا تشکم خیسه

میگم جیش کردی میگه من؟؟؟نهههه؟؟؟؟

حتما بچه دزد بوده 🥰

بعد بهش میگم اشکال نداره ناراحت نشو احتمالا خودت جیش نکردی 

خیالش که راحت شد 

میگه آخه حواسم نبود🤣🤣

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

ایجاااان

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم🤣🤣🤣

🤣🤣🥰🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

عزیزم 

پسر منم  شبا جیش میکرد 

صبح  میزد زیرش من نبودم😂

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
پسر منم هر وقت جیش میکرد میگفت عرق کردم من که جیش نمیکنم تو خواب

😂😂😂

ولی بخدا پسرم اینم میگفت😂

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
چند سالشه

سه سالشه دیشب خیلی زود خوابید بخاطر اون شب بارون اومد😅

خودش میزنه ب اون راه🤣🤣🤣🤣

آره ناقلا یه بارم انداخت گردن باباش🤣🤣

پسر منم هر وقت جیش میکرد میگفت عرق کردم من که جیش نمیکنم تو خواب

🤣🤣🤣