2777
2789
عنوان

اوتیسم چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 27 پست
بهداشتی که به واسطه همین پزشکی اومده خوبه بعد خود پزشکی اوخه،این کلی گویی ها و نظر شخصی چیزی نیست که ...

خب پس مردم قبل از اومدن و شکی مدرن نمی‌دونستم کثیفی بده، پزشکخای که اومدن تازه فهمیدن؟! بوی بد و آب آلوده و ... که حتی یک نوزاد هم فطرتا ازش اجتناب میکنه، ما مدیون پزشکها هستیم که بهمون گفتن از اینها دوری کنید؟

بله به اینها باشه فطرت بشر رو هم به نام خودشون میزنن!

خب پس مردم قبل از اومدن و شکی مدرن نمی‌دونستم کثیفی بده، پزشکخای که اومدن تازه فهمیدن؟! بوی بد و آب ...

مدیون پزشکا و دانشمندا و پیشرفت علمی هستید که تونستید از اب الوده و بوی بد دوری کنید،البته من معتقدم کاش میشه اونایی که اعتقاد دارن واکسن و...اوخه رو از همون نوزادی شناسایی میکردن و محرومشون میکردن از واکسن ها و علم نوین پزشکی اینجوری کلا برای جامعه بهتر بود،شما راضی بقیه هم راضی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این رو هم به یاد بیارید که قدیم ترها بچه ها با ساده ترین بیماری ها از دنیا می رفتن،ولی الان به لطف پیشرفت علم و واکسن و...کلا شرایط عوض شده،تازه اونموقع اطلاعات مردم در حدی نبود که به مشکلات روحی بچه ها توجه کنن چه برسه سراغ درمانش برن

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
مدیون پزشکا و دانشمندا و پیشرفت علمی هستید که تونستید از اب الوده و بوی بد دوری کنید،البته من معتقدم ...

بله، من الآنم بچه هام رو دکتر نمی برم و واکسن نمی‌زنم و از نظر سلامتی شکر خدا چیزی کمتر از بچه های دیگه ندارن. پس اقلا این واکسن، هیچکاره هست، که من می‌دونم این نیست و عوارض داره در بلند مدت.

این رو هم به یاد بیارید که قدیم ترها بچه ها با ساده ترین بیماری ها از دنیا می رفتن،ولی الان به لطف پ ...

نه، در قدیم بچه ها بخاطر فقر و دسترسی نداشتن به امکانات بهداشتی اون بیماری ها رو می گرفتند، نه بخاطر نبودن پزشک!

بله، من الآنم بچه هام رو دکتر نمی برم و واکسن نمی‌زنم و از نظر سلامتی شکر خدا چیزی کمتر از بچه های د ...

همیشه سلامت باشه.

یکی از دلایل سلامتی بچه شما واکسینه شدن بچه‌های دیگه‌ست که باعث شده بیماری‌ها همه گیر نشن. یه سری از بیماری‌ها هم که به علت واکسیناسیون از بین رفتن.

مدیون پزشکا و دانشمندا و پیشرفت علمی هستید که تونستید از اب الوده و بوی بد دوری کنید،البته من معتقدم ...

و پیشرفت علمی که موهبت الهی به بشریت هست، و ای کاش می‌تونستیم ازش استفاده کنیم تا فقر و بیماری رو ریشه کن کنیم در عالم، اما متأسفانه دشمنان بشریت الان گروگان گرفتند علم و تکنولوژی رو، نگین سلیمان هست که به دست دیو افتاده. و اونها الان پیشرفتهای علمی رو در انحصار گرفته اند و نه تنها باهاش به بشر خدمت نمیکنند، بلکه ازش استفاده میکنند برای دربند کردن بشریت و ظلم و ساختن و ترویج انواع بیماریها و بعد داروهای مضر و واکسن و انواع تسلیحات بیولوژیک و ...

ان شاء الله بزودی این انحصار شکسته میشه و بشر طعم شیرین استفاده ی بجا از علم و تکنولوژی رو بزودی می‌چشد و تازه اونموقع می فهمیم که ای وای ما سالها تخت ظلم صهیونیست ها چه زندگی فلاکت باری داشتیم که همش ترس بود و درد!

همیشه سلامت باشه. یکی از دلایل سلامتی بچه شما واکسینه شدن بچه‌های دیگه‌ست که باعث شده بیماری‌ها همه ...

بیماریهای همه گیر، خودشون بدست همون مروجین واکسن ایجاد شدند که پشتوانه باشند برای واکسن.

مثلا مستعمره چی های غربی وارد یک کشور آفریقایی یا آسیایی میشدم که سرشار از منابع طبیعی بود. و همیشه هم نمیشد با جنگ و کشتار مستقیم به ملتها مسلط شد، چون خیلی وقتها اون ملتها مقاومت میکردند و ..‌. برای همین به مواد شیمیایی وارد آب آشامیدنی میکردند و مردم بومی بیمار میشدند، بعد میگفتند برای بیمار نشدن بیایید واکسن بزنید، و بلافاصله قطع میکردند وارد کردن اون مواد مسموم رو در آب. تا مردم خیال کنند بیماری کن شده اثر واکسن هست. بعد واکسن زدن که نهادینه میشد در اون جامعه، دیگه مدیریت سلامت مردم دست خودشون بود، هر موقع میخواستند به هر تعداد لازم بود قربانی می گرفتند.

البته اینم دقت کنید که علتی که از اول با همون مواد سمی وارد در آب آشامیدنی مردم رو نمیکشتند، و اون رو مقدمه میکردند برای ترویج فرهنگ واکسن، این بود که 

اولا ایجاد کشتار بوسیله وارد کردن سم در آب، به مقدار خیلی زیاد سم نیاز داره که اونها نداشتند اما برای قربانی گرفتن توسط واکسن، فقط کافیه یکم از اون سم، بدون پخش شدن در طبیعت مستقیما وارد بدن قربانی بشه.

در ثانی، واکسن که نهادینه بشه، کنترل جامعه دست خودشونه، و دیگه هر موقع که لازمه به هر تعداد میتونن قربانی بگیرن و زمان و همه چیز تحت کنترل خودشون هست.  اما اگر با وارد کردن مواد سمی در آب، از جامعه هدف قربانی بگیرند، قطعا بعد از مدت کمی مردم متوجه میشوند که اینها دارن آب رو آلوده میکنند و بیرونشون میکنند

بیماریهای همه گیر، خودشون بدست همون مروجین واکسن ایجاد شدند که پشتوانه باشند برای واکسن. مثلا مستعم ...

دوره های قبل واکسیناسیون چی؟

دوره طاعون، آبله، جذام...؟ اون موقع که واکسیناسیون نبود.

من دیگه تو تاپیکتون پیام نمیذارم. چون نه شما قانع خواهید شد، نه من نظرم تغییر میکنه.  جواب ندادنم رو دلیلی برای جواب نداشتن ندونید.

دوره های قبل واکسیناسیون چی؟ دوره طاعون، آبله، جذام...؟ اون موقع که واکسیناسیون نبود. من دیگه تو ت ...

از اونجایی که ممکنه سوال افراد دیگه هم باشه پاسخ میدم، نه لزوما به شما:

اینکه گفته میشه واکسیناسیون عمومی توطئه یهود هست برای بدست گرفتن کنترل جوامع بشری، این قضیه اصلا تازگی نداره، یهود تا بوده کارش همین بوده، پشت سر هر پاندمی در تاریخ، همیشه یهود بوده. اصلا نمیشه انکار کرد.

مثلا طاعون سیاه که هزاران نفر را به کشتن داد، مثل همه ی پاندمی های وحشتناک دیگه، همیشه مردم، یهود را مقصر می دانستند، و مدارکش هم هست که همیشه بعد از این پاندمی ها مردم خشمگین به یهودی ها حمله میکردند. خب چرا؟ چرا به گروهها و کسای دیگه حمله نمیکردن؟ 

حتی خود یهودی ها هم انکار نمی‌کنند و از این حملات بعد از پاندمی ها بهشون، به عنوان مظلوم نمایی استفاده میکنند، و میگن ما قوم مظلوم همیشه بهمون تهمت زده میشه و اذیتمون میکنن! و همیشه هم بعد از این پاندمی ها، اوضاع به طرز شگفت آوری به نفع یهودی ها پیش میرود...

حالا اینها جدیدا مدلش را تغییر داده اند، اونموقع ضایع بود و مردم متوجه می‌شدند و بهشون حمله میکردند، اما الان یه واسطه گذاشتند برای ترور بیولوژیک، دیگه مستقیم نمیان منابع آب و خوراک رو آلوده کنند، میان ادعا میکنن ما با واکسن بیماری ها رو ریشه کن میکنیم، بعد خیلی راحت، سموم را مستقیم وارد بدن افراد می کنند.

چرا تعجب میکنید؟ چرا میگید توهم توطئه هست؟ مگه در تاریخ کم اینها ترور بیولوژیک کرده اند؟ مگه دفعه اولشون هست؟ چرا همه مردم جهان، از اروپا تا آفریقا و آسیا، همیشه دست یهود را پشت پاندمی ها میدیده اند؟ چرا مثلا به مسلمانها این تهمت را نمیزنند؟ یا مسیحی ها؟ چرا در زمان پاندمی کرونا اینهمه تجمعات ضد واکسن در کل دنیا براه افتاد؟ میلیونها نفر که اکثرا تحصیلکرده و اهل تفکر و مطالعه هستند، همه توهم توطئه دارند؟ ما توهم توطئه داریم، یا شما مسحور تبلیغات صهیونیستها شده آید و توهم عدم توطئه دارید؟

خود کرونا رو در نظر بگیرید، هر چی رسانه های صهیونیستی کفتند، برعکس اون شد! همچین می‌گفتند پاندمی کشنده و ماسک و الکل و قرنطینه و واکسن... و در اخبار نشون میدادن آدمها عین فضانوردان لباس پوشیدن و دارند اجساد قربانیان کرونا رو جابجا میکنند که مردم بترسند، بعد در اوج کرونا راهپیمایی های میلیونی در کربلا برگزار میشد که به گواه خود رییس بیمارستان اصلی کربلا، بعدش بستری های کرونا صفر بود! اگه راست میگفتن کرونا اون بیماری کشنده هست که باید تو‌ کربلا بعد اربعین و عاشورا با کامیون اجساد رو در کشورهای دسته جمعی خاک میکردند و کنار خیابانها اجساد تلمبار میشد! بعد میگن نه، کرونا قربانی گرفته، اینا اعلام نمیکنن!!! چطور روزی دهها هزار قربانی رو هرگز کسی ندید؟! چطور آمار مراجعه به بیمارستان بخاطر کرونا صفر شد؟

بعدش یه مسایل سیاسی بوجود آمد که صهیونیستها حواسشون از کرونا پرت شد، و در سایه ی این غفلت، مردم ایران هم توانستند در راهپیمایی میلیونی اربعین شرکت کنند و به سلامت برگشتند و بیشترشان هم واکسن نزده بودند و حتی اعتقادی به واکسن نداشتند، و حتی بعدش در راهپیمایی جا ماندگان اربعین و بعدش در مراسم میلیونی شهادت امام رضا علیه السلام شرکت کردند در خود ایران، بدون رعایت هیچ پروتکلی، و موکب ها راحت به مردم آب و غذا میدادند و ... هیچ خبری از کرونا نبود! 

بعد میگن دم پزشکها گرم! اگر نبودند کی واکسن درست میکرد ما رو از کرونا نجات میداد؟!

حالا این پاندمی بود که در زمان حیات ما اتفاق افتاد و ما به عینه دیدیم دست یهود رو.

پاندمی های قبل از این هم قضیه مشابه داره، کجا پزشکی مدرن مردم رو نجات داد؟

و راجع به زمین تخت:

تصور من اینه که این ایده رو خود یهود انداخته در بین مردم و مخصوصا اون قشری که متوجه توطئه های یهود شده اند در واکسن و نظم نوین جهانی و به سرقت رفتن علم توسط صهیونیستها.

اینطوری که چند نفر اجیر شده هی میان علیه واکسن حرف میزنند، بعد سریع میگن زمین هم تخت هست! عه! چه ربطی داره؟ خب معلومه میخوان ما رو لوث کنن با این حرفا

من خودم زمانی که تو اینستا گرام بودم، یه همچین گروهی رو دیدم، اسم خودشم گذاشته بود طب اسلامی! هی می‌گفت زمین تخت هست!

منم مدام بهش میگفتم شما یهودی هستین، میخواهید اینطوری ما رو‌ لوث کنید.‌ جواب نمی‌داد و سانسور میکرد.

بعد احادیث و آیه هابی که می آورد که بگه زمین تخت هست، خیلی هاشون اتفاقا نشون میداد زمین کروی هست، اما اینا هر چی میخواستند رو برداشت میکردند

بله، من الآنم بچه هام رو دکتر نمی برم و واکسن نمی‌زنم و از نظر سلامتی شکر خدا چیزی کمتر از بچه های د ...

چه بهتر،خیلی برای جامعه مفیدتره،امیدوارم تحت هر شرایطی زیر این شرایط زندگیتون نزنید

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
و پیشرفت علمی که موهبت الهی به بشریت هست، و ای کاش می‌تونستیم ازش استفاده کنیم تا فقر و بیماری رو ری ...

حرف بی پایه و اساس و توهم توطئه