2777
2789
عنوان

ترس از ارتفاع= از دست‌دادن کار

420 بازدید | 19 پست

یه جایی تازه استخدام شدم تو کشتی

پله‌های انبارش خیلی وحشتناکه منم همش باید برم و بیام

دیشب یه حس حمله بهم دست وسطشون و نفسم گرفت

خیلی میترسم دیگه برم.

اگر نرم کارمو از دست میدم 

اگر راهی دارید بهم بگید توروخدا.

بااجازه اسی جان‌ 

ختم صلوات هدیه به امیرالمؤمنین تاپیک اخرم

برای حاجت روایی

حل مشکلات

خونه دارشدن

بچه دارشدن

ازدواج

شفای بیمار

سلامتی عزیزان

کارو.... 

لطفادرصورت تمایل شرکت کنید

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کشتی کار میکنی؟چه عجیب

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خانم و کشتی  اجازه بده باور نکنم

تو مسیر بندر عباس به جزایر و حتی کشتیهای تفریحی کیش خدمه خانوم داریم

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
تو مسیر بندر عباس به جزایر و حتی کشتیهای تفریحی کیش خدمه خانوم داریم

خب میگی کشتی تفریحی 

که کارش از صبح تا عصره 

نه کشتی باری که ماه ها روی دریاست با تعداد زیادی کارگر مرد 

که اکثر هم خارجی هستن 

خود اسی گفت قسمت انبار پس کشتی باری هست