2777
2789
عنوان

یه سوال؟!!!

134 بازدید | 18 پست

من برای خونه جدیدم دوتا فرش6 متری داشتیم که خوب واقعا خونه خالی بود حالا رفتیم دوتا 12 متری گرفتیم اینجوری خونه کامل پر میشه حتی زیر مبل ها هم فرش میشه از یه طرف خوبه که همش سرامیک لک نمیشه خونه هم طبقه اول هم هست کامل گرم میشه از یه طرف هم میگم یعنی بد نمیشه کامل خونه پر فرش باشه ؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

میگن شبیه مسجد شده خونه ولی من به هیچ‌وجههههه نمیتونم پامو روی چیزی جز قالی بذارم عادت ندارم کل خونه رو فرش کردم مهم راحتیمه نظر بقیه برام مهم نیست😁

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلیقه س دیگه عزیزم هر جور که خودتون راحتین، من سه تا فرش ۶ متری تو سالنم داشتم که وسیله های خونمو عوض کردم، فرشارو هم یه ۴ متری و دو تا یک و نیم متری خریدم، فرشِ زیاد خوشم نمیاد

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

دو تا شیشی گرفتی بقیه رم شیش میگرفتی دیگه قدیمو نگاه نکن فرش ۱۲ متری میگرفتن الان من ک میبینم هم ۶ یا ۹ میگیرن ک شستن ،پهن کردن ،جابجاییشم اسونه 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
نه خیلی خوبه خونه ما خیلیش خالیه همش باید طی بکشی سرامیکو و همش یخ میزنیم 

آفرین منم پریشب مهمون آمد یعنی سرامیک مجبور شدم اسکاچ بکشم چون لک شده بود بد جور

دو تا شیشی گرفتی بقیه رم شیش میگرفتی دیگه قدیمو نگاه نکن فرش ۱۲ متری میگرفتن الان من ک میبینم هم ۶ ی ...

نه بابا دو تا 6 داشتم خونه رسما لخت بود دوتا 12 گرفتم بعد دوتا 6 باید جمع کنم اون مدلی که من داشتم قدیمی بود برای خونه قبلی مون خودمون کشتیم یکی عینش پیدا کنیم نشد که نشد حتی با کارخونه اش تماس گرفتیم گفت ما دیگه این مدل تولید نمی کنیم

سلیقه س دیگه عزیزم هر جور که خودتون راحتین، من سه تا فرش ۶ متری تو سالنم داشتم که وسیله های خونمو عو ...

اگه خونه پارکت باشه یا طبقات بالا خوب میشه ولی خونه طبقه اول زمینش یخ

دوتا ۹ برمیداشتی یا ۴ تا ۶ 

خیلی خوب میشد

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

من کلا از فرش ۱۲ خوشم نمیاد چون جابه جایش خیلی سختهه

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
اگه خونه پارکت باشه یا طبقات بالا خوب میشه ولی خونه طبقه اول زمینش یخ

نه دیگه پکیج باشه زیاد یخ نمیشه، زیر سرامیکا گرمه، ولی در کل بهت بگم فرش انداختن راحتیه،من هر روز جارو و طی بدستم خسته شدم، اما خب زیبایی برام مهمه 

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

دوتا ۹ برمیداشتی یا ۴ تا ۶  خیلی خوب میشد

خونه مربع بد میشد 4 تا 6 بعدم فکر نمیکردم انقدر بزرگ باشند والا دوتا 9 برمیداشتم