میدونم خیلیییییی طولانیه ولی لطفا بخون
گلم من با حرفت موافقم. مشکل جامعه ما اینه که اسلام حقیقی رو پیاده نمی کنیم. به هر حال صرفا دین در فرهنگ یک جامعه تاثیر گذار نیست. ایران، گذشته و تاریخی هم داشته و همه اینها باعث شده زشت بدونند که دختری به پسر پیشنهاد بده. اگرچه از نظر اسلام کار خطایی نیست.
دختر حق داره شوهرش رو خودش انتخاب کنه و حتی بهش پیشنهاد بده اما در چارچوب خودش( بهتره واسطه بفرسته) . اما ببین اسلام مثل من نیست که فقط نوک بینی م رو ببینم. اون هزار سال آینده تمام نسل ها رو میبینه.
اگه در قوانین اسلام ریز بشی می بینی درسته ظاهرش به ضرر زن به نظر میرسه اما حقیقتا به نفع زن هست. مثلا همین مورد که در ایران جا افتاده که پسر به دختر پیشنهاد ازدواج بده درسته از نظر اسلام می تونه برعکسش اتفاق بیفته اما بهتر همونه که پیشنهاد از سمت پسر باشه. چون اسلام برای دختر و حفظ شخصیت دختر احترام زیادی قائله. دوست نداره که دختر از سمت پسر رد بشه. بعدشم اگه پسر بپذیره بعدها هزار بار تو سر دختر میزنه که من تو رو نمیخواستم تو اومدی خواستگاریم تو همین سایت بیین چند مورد این شکلی تاپیک زدن.
بعدشم اگر گفته دختر و پسر نامحرم با هم رابطه نداشته باشن چون ته ته تهش دختره که از این روابط آسیب میبینه اگه خدایی نکرده رابطه نامشروعی این وسط باشه آبروی دختره که میره. بچه تو شکم کیه؟ حالا تو برو ثابت کن که فلانی پدرشه. بعدشم دختر مثل گل می مونه اگه به هردلیلی اون رابطه به سرانجام نرسه دختر له میشه و خیلی دلایل دیگه .
الان داریم می بینیم نتیجه عمل نکردن به دستور اسلام رو. اگه این حرمت هایی که اسلام گفته بین زن و مرد باقی می موند هیچوقت اینقدر خیانت و تجاوز و همجنسگرایی و .... زیاد نمیشد. متاسفانه وقتی مردی به زنش یا زنی به مردش خیانت میکنه به همه چی فکر میکنن به اینکه چی براش کم گذاشتم ، برم عمل کنم قشنگتر بشم شوهرم نره سمت زن دیگه و هزار چیز دیگه جز دلیل اصلی که عادی شدن بی حیایی و بی غیرتی توی جامعه ست. همون زن زندگی آزادی که لق لقه دهن مردم کردن تو این یک سال و نقشَشون همین بود که زن رو بیارن تو خیابون و ول بودن رو رواج بدن. اونا خوب میدونن که زن، بزرگترین سرمایه یک جامعه ست. زن نسل ساز و آینده سازه. وقتی زن به شوهرش و بچه هاش نرسه خانه و خانواده میره رو هوا. جامعه ای که خانواده نداشته باشه هیچی نداره هیچی. مردی که ناموس نداشته باشه زنی که شوهرش واسش مهم نباشه دیگه مملکت و خاک و تاریخ واسش مهمه؟ معلومه که نه؛ اونوقت خیلی راحت وسطِ تویِ کوچه رقصیدنِ ما، میومدن مملکت مون رو که واسش هزاران شهید دادیم، تصاحب میکردن و ما تازه مشغول توی کوچه بوسیدن بودیم. و خیلی خنده داره که جوونای ما توی زمین دشمن بازی می کنند. خدا حفظ کنه رهبرمون رو که اگه نبود تا حالا آمریکا ما رو درسته قورت داده بود. گلم به نظرم دیگه دیره واسه دوست پسر دوست دختر بازی. به تحولات منطقه که نگاه کنی میفهمی بوی ظهور میاد. نکنه اونقدر سرگرم دنیا بشیم که ما جا بمونیم و بشیم حکایت کوفیانی که یک عُمر لعنشون کردیم!!! پسری که دوست پسرِ دختری بشه می تونه یار امام زمانم بشه؟؟