2777
2789
عنوان

فنگ شویی

338 بازدید | 6 پست

خانمای عزیز اگر میخواین پیوند زناشویی تون تقویت بشه. یا دنبال عشق هستین. پیشنهاد میکنم تابلو ققنوس و اژدهای فنگ شویی رو تهیه کنین. با نگاه هر روز  به اون متوجه میشین نمای اتحاد مرد و زن در زندگی رو. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاد بت پرستا میفتم و شیطون پرستا میفتم  .شایدم بهتر باشه به خدا توکل کنیم  بجای این عقاید ...

نه عزیزم. چیز بدی نیست یک تابلو و نماد هست. خدا که استفاده از هنر رو منع نکرده. یک هنره برای تقویت افکار و انرژی مثبت. به هر حال هر کسی خدا براش خیر بخواد پیشنهاد مثبت رو میگیره  استفاده میکنه. دلیل نمیشه ما چون تا حالا از چیزی اطلاع نداشتیم اون چیز بد باشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
نه عزیزم. چیز بدی نیست یک تابلو و نماد هست. خدا که استفاده از هنر رو منع نکرده. یک هنره برای تقویت ا ...

اگر شیطان پرستی رو بشناسی به هر چیزی برچسب شیطان نمیزنی. شیطان خودش مخالف پایداری و دوام خانواده و عشق هست. پس چطور میتونه این تابلو به شیطان پرستی ربط داشته باشه. 

نه عزیزم. چیز بدی نیست یک تابلو و نماد هست. خدا که استفاده از هنر رو منع نکرده. یک هنره برای تقویت ا ...

یه مدت تو یکی از این گروهای شکر گذاری و فنگ شویی و...عضو بودم 

در ظاهر چیز بدی نمیومد اما جلو تر ک میرفت دیدم از نماد ها مجسمه و روشهایی استفاده میکنند ک کافرا هم از اونا استفاده نیکنند .مثل مجسمه شیدا و چند دست و...ک بت پرستا ستفاده میکنن 

اونا میگفتن برا افزایش رزق و روزی درخونه داشته باشین این مجسمه یا نماد رو 

ایا این همون افکار شرک نیست؟ایا یه محسمه که ساخته دست انسانه قدرت بخشیدن رزق و روزی یا عشق به ما داره یا خدایی برتر هست ک سبب این چیزها میشه 

ببین ما هدفمون بد نیس .اینجا میگیم عشق و علاقه یا رزق و روزی اما وسیله هدف رو توجیه نمیکنه 

درکل الان انقدر عقاید ما دچار انحراف شده و با همه جیز قاطی شده که این کوچکترین مسایله .من از باب اگاهی گفتم خواهش میکنم از من ناراحت نشی 

چون معلومه انسان پخته و عاقلی هستین .💜

یه مدت تو یکی از این گروهای شکر گذاری و فنگ شویی و...عضو بودم  در ظاهر چیز بدی نمیومد اما جلو ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم. آدم تو دنیا هر چی رو می بینه با عقلش می‌سنجه. هر چی از فرهنگ های دیگه خوبه به فرهنگ خودش اضافه میکنه هر چی بده نمیپذیره کنار میذاره. صفر یا صد که نیست. اونا هم ممکنه یک جایی اشتباه کنن.