2777
2789
عنوان

پسرم تب کرده

96 بازدید | 13 پست

پیازگذاشتم پاشویه کردم شربت دادم هی تبش بالا میره پایین میات کسی هم نیس ببرمش دکتر میترسم چیزیش بشه برام دعاکنید بخیربگذره امشب

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

سوره نور خوبه ولی قول نمیدم ک باهاش خوب میشه تعریفشو شنیدم 

ولی ببری بیمارستان بهتره چون خدای نکرده تب هزارتا بلا میاره سر بچه🙏انشالله خوب بشه 🙏❤️

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مریضی واقعا سخت تند تند پاشویش کن  سرکه هم میگن تبش میاره پایین از دیروز دختر من تبش بالا بود با شیاف هم پایین نمیاد بروفن بده استامینوفن جواب نمیده  آخرش مجبور شدم امروز ببریم سرم بزنیم اگه تا سه روز تبش پایین نیومد حتما ببریش دکتر 

این مریضی واقعا سخت تند تند پاشویش کن  سرکه هم میگن تبش میاره پایین از دیروز دختر من تبش بالا ب ...

بردم دکتردوتاامپول زدم باداروودادولی هنوزتب داره

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

شربت پروفن یاشیاف دیکلوفناک براش بذار

شربت دارم ولی شیاف. عصری رفتم دکتربهش نگفتم شیاف بنویس فراموش کردم

سوره نور خوبه ولی قول نمیدم ک باهاش خوب میشه تعریفشو شنیدم  ولی ببری بیمارستان بهتره چون خدای ...

غصری دوتاامپول زدم بعیددمیدونم ببرم الان بازبزنن

بردم دکتردوتاامپول زدم باداروودادولی هنوزتب داره

اگه امکان هست تا فردا صبر کن اگه خوب نشد مجدد حتما ببر منم دوتا آمپول زدم اما پایین نمی‌ومد حتی شیاف آخرش بردم برا سرم  این مریضی سخته خیلی مراقب باش یه لحظه هم نخواب فک می‌کنی تبش خوب شد اما مجدد برمیگردد 

اگه امکان هست تا فردا صبر کن اگه خوب نشد مجدد حتما ببر منم دوتا آمپول زدم اما پایین نمی‌ومد حتی شیاف ...

خوب چیکارکنم بدنش گرمه زیادنه ولی گرمه فردابلزمیبرمش دکتر

فکرو افکارتان راحت 

اَللّهُمَّ اَنْتَ ثِقَتی فی کُلِّ کُرْبَة، وَ اَنْتَ رَجآئی فی کُلِّ شِدَّة، وَ اَنْتَ لی فی کُلِّ اَمْر نَزَلَ بی ثِقَةٌ وَعُدَّةٌ، کَمْ مِنْ کَرْب یَضْعُفُ عَنْهُ الْفُؤادُ، وَ تَقِلُّ فیهِ الْحیلَةُ، وَ یَخْذُلُ عَنْهُ الْقَریبُ وَ الْبَعیدُ، وَ یَشْمَتُ بِهِ الْعَدُوُّ، وَ تَعْنِینی فیهِ الاْمُورُ، اَنْزَلْتُهُ بِکَ، وَ شَکَوْتُهُ اِلَیْکَ، راغِباً فیهِ عَمَّنْ سِواکَ، فَفَرَّجْتَهُ وَکَشَفْتَهُ وَ کَفَیْتَنیهِ، فَأَنْتَ وَلِیُّ کُلِّ نِعْمَة، وَ صاحِبُ کُلِّ حاجَة، وَ مُنْتَهی کُلِّ رَغْبَة، فَلَکَ الْحَمْدُ کَثیراً، وَ لَکَ الْمَنُّ فاضِلاً.