2777
2789
عنوان

چه پرنده ای خوبه واسه دختر ۵ساله بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بهش دست نمیزنه فقط تو قفس باشه چی؟

من تجربه خودمو میگم دوران مجردی مرغ عشق داشتم همیشه سرفه میکردم خیلی گذشت تا فهمیدم بخاطر مرغ عشقاس 

چند وقت پیش هم پسرمو برده بودم دکتر ریه گفت اصلا برای بچه ها پرنده مخصوصا طوطی و‌ عروس هلندی نگیرید آلرژی زاس 

ولی خودم تابستون براش دو تا جوجه گرفته بودم تو بالکن نگه می‌داشتیم مشکلی نداشت یعنی ندیدم سرفه کنه مثلا 

بازهم از دکترش بپرسی بد نیست 

خیلی سروصدا دارن هر روزم تخم میذارن 🤣زاد و ولدشون زیاده😂😂

اره صبح اذان بیدارمیشن عاشقشونم مجرد بودم قناری فنچ مرغ عشق و سره داشتم الان شوهرم نمیزاره بخرم ازحیوانات خونگی متنفره الان ی گربه دارم یواشکی تو پارکینگ ازش مراقبت میکنم کوچولوعه ببینش  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اردک

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

گل و گیاه بگیر.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

عروس هلندی 

سرش گرم میشه خوبه 

وقت سر و صدا هم باید یه چیز بندازی روی قفسش

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️