2777
2789
عنوان

ترس از سزارین

336 بازدید | 30 پست

خواهرشوهرم راستشو بخاین تا بحال ۳ تا سز داشته و ۲ تا کورتاژ کرده الان بچه آخرش ۸ سالشه...شوهرش و خونواده اش اصرار دارن وپیله کردن ی بچه دیگه بیاره ب امید پسر بودن اما خودش میگه چون سنم ی کم رفته بالا الان از عمل میترسم...میگه میترسم بعد عمل عواقب بدی برام پیش بیاد

امروز باهام درد و دل میکرد دلم براش سوخت....میخام بدونم اینجا کسی هست ک مشابه اون بوده باشه

آیا عمل چهارم خطرناکتره و فرقی میکنه ب سن و سال؟؟؟

میشه کمکم کنین حداقل بتونم ی کم دلداریش بدم و از دلهره اش کم کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدیم و چهارمی هم دختر شد اونوقت شوهر و خونوادش چه گلی به سرشون میخوان بمالن؟؟؟ 

لابد بعد میگن پنجمی هم بیار

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

سزارین فک کنم حدومرزش ۳تاس،،،۴تا حطرناک باشه ازنظر چسبندگی واینا

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
مامان جاریم ۵ تا سزارین داشته هنوز ۴۰ سالم نداره

واقعا؟ شکمی هم براش مونده؟ پس چرا میگن سزارین تا۳تا نرماله😑

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست