دستِ مرا بگیر و به پا خیز...دیوانهوار تاکه برقصیم...با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانهی میدان... رها ز نقص... تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان نتواند در این میانه باز شناسد رقصنده را ز رقص...
عفونت داری احتمالا. برو دکتر بهت داروی خوراکی و واژینال همزمان بده. تو خونه لباس زیر نپوش فقط شلوار بپوش. مرتب شیو کن و اجازه نده ناحیه تناسلی مرطوب بمونه. اگر متاهلی تو رابطع اصول بهداشتی رو رعایت کنید
شما هم عفونت داری هم خارش هم عفونت ادراری هم ادرارت کامل تخلیه نمیشه باید دکتر بری اینجا یه درمانی بهت پیشنهاد میدن که دیگه ادرارت کامل قطع میشه ولی اگه امشب ازیتی پماد کلوتریمازول و ان ان قاطی کن بزن تا صب که حتما بری
منم مثل تو بودم دکتر میرفتم خوب نمیشدم بعدا فهمیدم ک ب ک.. حساسیت دارم بخاطر همون خارش میگیرم
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤