۹ روز تا موعدم مونده بی بی منفی بود دیگه باردار نیستم؟
کی لانه گزینی انجام میشه؟ یعنی هنوز انجام نشده؟
و اینکه من ۲۹ پری شدم ۱۵ یا ۱۶ تخمک گذاریم بود به نظرتون اگه باردارم الان چند هفتمه؟
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
هنوز نه به باره نه به داره تیکر زدی😐باید از موعدت بگذره تا تست بزنی بفهمی بارداری یانه هنوز نه روز ...
اگه امضام رو بخونی متوجه میشی چرا تیکر زدم بعدشم هرچی نظر شخصی خودشو داره دوس داشتم بزنم خدارو چه دیدی شاید باردار باشم یا زود باردار شم هیچکس از آینده خبر نداره
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عزیزم زوده الان تازه یه هفته بعد از لانه گزینی نشون میده بزار بعد موعدت تست بزن
حب یعنی لانه گزینیم تمام شده؟ چرا من لک ندیدم😔فکر کنم این ماه هم باردار نشم 🙂