قرصآم؛ مدیر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 539 عنوان حس ششم ` | مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 330 پست ینفر جواب منو بده))))) بابا ببخش منو باشه؟) 1402/08/21 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smaillllll عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6714 دلشو شکستی؟اره؟ ببین به نظرت شغل آیندم در رابطه با همینه که مشکل دارم؟ یا شغل دیگه خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
niliii74 عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 607 ببین به نظرت شغل آیندم در رابطه با همینه که مشکل دارم؟ یا شغل دیگه بله شغلت مرتبطه
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 خب ظاهر منو بگو! ببین حس ششم بغلی درست گفت😂😂 😂😂😂مو مشکی مژه پرپشت ابرو مشکی چاق نیستی ولی لاغر هم نیستی نسبتا قدت خوبه ایا درسته ؟ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مینو_جان عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 4993 ۳ تا ۶ ماه یا هفته به منم بگو لطفا.کی ازدواج می کنم؟ هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به ذهنت میرسه بگو. شغلش چیه یا در چه حیطه ای هست؟ کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 عزیزم به نظرت من کی باردار میشم جواب دادم گلم متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مینو_جان عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 4993 بله شغلت مرتبطه به منم بگو لطفا.کی ازدواج می کنم؟ هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به ذهنت میرسه بگو. شغلش چیه یا در چه حیطه ای هست؟ کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷
smaillllll عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6714 😂😂😂 مو مشکی مژه پرپشت ابرو مشکی چاق نیستی ولی لاغر هم نیستی نسبتا قدت خوبه ایا درسته ؟ خدایی مژه کم پشت بقیه درست نسبتا خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 به منم بگو لطفا.کی ازدواج می کنم؟ هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به ذهنت میرسه بگو. شغلش چیه یا در ... ۷یا ۸ هفته دیگه اشناییقد متوسط ، نه لاغر نه چاق ، موها مشکی و لخت ، اخلاقش خوبه و ابهت داره شغلش یا نظامی و امنیت یا ساختمان ساز متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3160 جان گلم جواب ندادی برام..کی ازدواج میکنم ؟آشنا با غریبع؟ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
niliii74 عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 607 به منم بگو لطفا.کی ازدواج می کنم؟ هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به ذهنت میرسه بگو. شغلش چیه یا در ... مغاژه داره،شغل خانوادگیشونه. سنتی ازدواج میکنی. حدودا دوسال.کمی ببخشید خسیسه. پوست گندمی،مهربون. بچه دوست.
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 خدایی مژه کم پشت بقیه درست نسبتا خدارشکر این ازمون هم با نمره ۱۸ به ثمر رساندیم😂❤ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
ما_ک_عددی_نیستیم عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 947 دختر بله ۵ ماه یا ۵ هفته دیگه درفارم چی فکر میکنه بعد ی مدت طولانی دیدیم همو بگو لطفا با طبیعت مهربون باشیم💚
sida21 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 3875 مغاژه داره،شغل خانوادگیشونه. سنتی ازدواج میکنی. حدودا دوسال. کمی ببخشید خسیسه. پوست گندمی،مهربون. ب ... در مورد. ازدواج من هم بگو نیلی خانم