2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرت کسی هست که منو دوست داشته باشه؟ مشخصاتشو حس میکنی 

یکی هست فک میکنم 

پوست روشن ، مو هم مشکی یا قهوه ای ، چشماش عسلی

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
اره عزیزم نگران نباش تا ۱ ساعت یا ۱ هفته یا ۱ روز دیگه یه خبر خوب بهت میرسه

ممنونم 😍 

ی سوال دیگه قشنگم

علیرضا موقه چت خوابش برد ک دیگ سین نشد پیامم ؟ چون کل دیشب رو تو راه بوده تا امروز صب بعدم رف سرکار...

🩷🥂
یکی هست فک میکنم  پوست روشن ، مو هم مشکی یا قهوه ای ، چشماش عسلی

عزیزم به اون مدرسع که اگهی جذب معلم زده درخواست بدم جذبم میکنن؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
عزیزم من مادر بزرگم ۳ ماهی هست فوت کرده خواب دیدم توی مراسم مادر بزرگمم بعد میدونستم مادر بزرگم مر ...

عزیزم من تعبیر خواب بلد نیستم...

ولی حسم میگه نظرت درسته ممکنه برگرده بهت

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
عزیزم من مادر بزرگم ۳ ماهی هست فوت کرده خواب دیدم توی مراسم مادر بزرگمم بعد میدونستم مادر بزرگم مر ...

مرده چیزی بده بهت خوبه ، ی کاریت حل یا اسون میشه 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

بله درسته کلا حستون نسبت به ماجرا خوبه؟یعنی میاد جلو با کسی که نیست؟

کمی شما رو دوست داره.کمی دلش جای دیگست. برای همین گفتم دو به شکه.

به نظرم ماجرا خیلی زمان بره و شما عشق یه طرفه رو تا زمان زیادی به دوش میکشی

مسعود دوسم داره ؟ حسش چیه بهم؟

دوست داره ، خیلی

استارتر بهت تبریک میگم😅

دفعه قبل که همین اتفاق افتاد انقدر بچه ها پیام دادن شد تاپیک داغ رتبه ۱ 

ایشالله پربازدید میشه😅