قرصآم؛ مدیر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 539 عنوان حس ششم ` | مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 330 پست ینفر جواب منو بده))))) بابا ببخش منو باشه؟) 1402/08/21 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7696 اره ولی طول میکشه عزیزم بنظرت نیت جلیل از رابطه بامن چیه ؟؟ من از قیدت نمیخواهم رهایی
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 به نظرت کسی هست که منو دوست داشته باشه؟ مشخصاتشو حس میکنی یکی هست فک میکنم پوست روشن ، مو هم مشکی یا قهوه ای ، چشماش عسلی متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
نیمه_پنهان_ماه عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 412 اره عزیزم نگران نباش تا ۱ ساعت یا ۱ هفته یا ۱ روز دیگه یه خبر خوب بهت میرسه ممنونم 😍 ی سوال دیگه قشنگمعلیرضا موقه چت خوابش برد ک دیگ سین نشد پیامم ؟ چون کل دیشب رو تو راه بوده تا امروز صب بعدم رف سرکار... 🩷🥂
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10302 بپرس به اون مدرسه که اگهی جذب معلم زدن درخواست بدم جذبم میکنن؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
smaillllll عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6123 جانم... مهربون سلام میشه ی مشخصه از من بگی خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10302 یکی هست فک میکنم پوست روشن ، مو هم مشکی یا قهوه ای ، چشماش عسلی عزیزم به اون مدرسع که اگهی جذب معلم زده درخواست بدم جذبم میکنن؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 عزیزم من مادر بزرگم ۳ ماهی هست فوت کرده خواب دیدم توی مراسم مادر بزرگمم بعد میدونستم مادر بزرگم مر ... عزیزم من تعبیر خواب بلد نیستم...ولی حسم میگه نظرت درسته ممکنه برگرده بهت متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
hamjan عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4124 عزیزم من مادر بزرگم ۳ ماهی هست فوت کرده خواب دیدم توی مراسم مادر بزرگمم بعد میدونستم مادر بزرگم مر ... مرده چیزی بده بهت خوبه ، ی کاریت حل یا اسون میشه خدا ؟ ❌️ شیطان ؟ ✅️
niliii74 عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 535 بله درسته کلا حستون نسبت به ماجرا خوبه؟یعنی میاد جلو با کسی که نیست؟ کمی شما رو دوست داره.کمی دلش جای دیگست. برای همین گفتم دو به شکه.به نظرم ماجرا خیلی زمان بره و شما عشق یه طرفه رو تا زمان زیادی به دوش میکشی
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 مسعود دوسم داره ؟ حسش چیه بهم؟ دوست داره ، خیلی متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 استارتر بهت تبریک میگم😅دفعه قبل که همین اتفاق افتاد انقدر بچه ها پیام دادن شد تاپیک داغ رتبه ۱ ایشالله پربازدید میشه😅 متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ